18. juli 2024

Fænomenet

Du får UAP.dk’s nyheder ved at følge os på Facebook.

Gennem de seneste årtier har det amerikanske forsvar iagttaget, filmet og indsamlet detaljerede data om et uforståeligt fænomen, som tilsyneladende frit bevæger sig mellem verdensrummet, atmosfæren, jordoverfladen og under havet.

Fænomenet bevæger sig med hastigheder, accelleration og retningsskift, der bryder med vores naturlove. Samtidig ser det ud til at kunne bevæge sig på tværs af forskellige medier som Rummet, atmosfæren og havet, uden at ændre hastighed og uden friktion.

Det er blevet nemmere at måle fænomenet

Muligvis har fænomenerne været der meget længere, det ved vi stadig ikke så meget om. Men den teknologiske udvikling inden for IT-, radar- og foto/videoteknologi har nået et stade i det 21. århundrede, som har gjort det nemmere at opdage, måle og optage disse ting.

Et af de største gennembrud kom, da amerikanske F/A 18 Hornet flyene i starten af 00’erne fik opdateret deres radarsystem. Det medførte, at piloterne pludselig kunne registrere fænomenerne på lang afstand og derefter sigte deres kamera direkte mod fænomenet.

Nedenfor finder du en kort oversigt over de vigtigste UAP-begivenheder med tilhørende video. Ægtheden af alle optagelser er verificeret af Pentagon.

November 2004, Stillehavet:

The USS Nimitz Encounters. Tic-Tac

April 2013, Puerto Rico, Aguadilla:

UAP over Rafael Hernandez Airport

2014 – 2015, Atlanterhavet, USAs østkyst:

The USS Roosevelt Encounters

Marts 2019:

The Sphere, the Acorn, and the Metallic Blimp

Juli 2019:

USS Russel. The Flying Pyramids

2019:

USS Omaha UAP encounters

Air Force Pilot Breaks Down UFO Footage

Teknologimagasinet Wired, har sammen med en professionel pilot fra US Airforce gennemgået de mest ikoniske videoer. Du kan se gennemgangen her, hvor videoernes indhold og fænomenernes validitet drøftes indgående: