20. juni 2024

NASAs jagt på UAP’er får vigtig støtte

Washington Post bakker op om NASAs udforskning af UAP'erne. Her ses en atomdreven "cryobot", som lige nu udvikles af NASA. Den skal udforske de frosne oceaner på måner omkring solsystemets planeter. På billedet ses også såkaldte "micro swimmers", der er ganske små forskningsfartøjer på størrelse med en mobiltelefon, der opererer i det optøede havvand omkring en cryobot. Dataene fra månernes oceaner skal indgå i NASAs jagt på UAP'er. Illustration: NASA/JPL-Caltech.

NASAs UAP-jagt bliver pludselig støttet af Washington Post – USAs 2. største avis og det førende medie indenfor politisk journalistik. Alt hvad avisen skriver bliver nøje læst i Kongressen. Lederen i dag er ikke til at tage fejl af: NASA, I gør det rigtige!

Få flere historier som denne ved at følge os på Facebook eller Instagram.

I sidste måned meldte NASA officielt ud, at de går aktivt ind i UAP-jagten. NASA vil endda offentliggøre alle UAP-data i takt med at de indsamles. I dag har Washington Post i sin leder givet sin støtte til NASA. Eller som de skriver i overskriften “NASA gør det rigtige ved at undersøge UFO’er“.

Det politiske system tager UAP’erne dybt alvorligt

Det er ikke en hvilken som helst avis, der nu støtter 100% op om NASAs UAP-jagt. Det er USAs 2. største avis og samtidig den førende amerikanske avis indenfor politisk journalistik. Washington Post har fingeren på pulsen, og alt hvad avisen skriver bliver nøje læst i Kongressen. Derfor er en leder, der støtter op om NASAs forskning i UAP’er et vink med en vognstang om, at det politiske system i USA tager UAP’erne dybt alvorligt.

Samtidig er Washington Post et uofficielt talerør for det Demokratisk Parti, som med Joe Biden i spidsen har regeringsmagten i USA. Når en leder bliver trykt i Washington Post, er den derfor et godt udtryk for, hvad Joe Biden og hans regering mener. Præsidenten har endnu ikke haft lyst til at tale offentligt om UAP’erne. Men en leder i Washington Post er en stærk indikation af, at UAP-spørgsmålet tages meget seriøst.

Jagten på UAP’erne er vigtig

Der er tale om en nuanceret leder, hvor der også tages også højde for, at UAP’erne måske ikke er så mystiske alligevel. Alligevel understreger avisen, at forskningen er vigtig:

“Jagten (på UAP’er) vil naturligvis vise sin værdi, hvis NASA eller andre opdager, at rumvæsener faktisk eksisterer. Men det vil også være umagen værd, hvis – og det er meget mere sandsynligt – forskere lander på en anden forklaring på UAP’er, og også selvom de slet ikke lander på nogen forklaring.”

Man kan undre sig over, at der faktisk gik næsten 4 uger, før Washington Post skrev sin leder. Den ville normalt blive skrevet ganske få dage efter de forhold, som lederen kommenterer. Har der været uenighed på redaktionen? Svaret blæser i vinden, men lederen i dag fra Washington Post er ikke til at tage fejl af: NASA, I gør det rigtige!

De går selv, og det må de godt!

NASA er en selvstændig institution og derfor ikke en normal offentlig institution under et ministerium. De er samtidig verdens største rumfartsagentur med et årligt budget på 16 mia. dollars. De igangsætter selv deres egne projekter og er helt uafhængige af Pentagon – det amerikanske forsvarsministerium. NASAs chef udnæves direkte af den siddende præsident. I dag ledes NASA af Bill Nelson, som Joe Biden udnævnte i 2021. Bill Nelson er i øvrigt selv overbevist om, at der er en ukendt teknologi til stede på jorden. “It’s a thing”, som han siger.

Derfor beslutter NASA selv, at man nu vil jagte UAP’er. Det kan godt være, man vil rapportere videre til Pentagon, hvis der bliver fundet noget interessant. Men som udgangspunkt skal studiet foregå og styres fra NASA uden indblanding fra efterretningstjenester eller andre regeringsorganer. Og det er åbenbart faldet i god jord hos Washington Post og formentlig derfor også i Kongressen.

Når NASA fremover fx landsætter rumfartøjer, der skal undersøge de undersøiske verdener på månerne omkring vores solsystems planeter, vil man holde skarpt øje med UAP’er. Alle observationer inkl. alle data vil blive rapporteret hjem til NASA og delt med offentligheden.

NASA har lige overhalet Pentagon indenom

Bill Nelson og resten af NASAs team jagter nu en afsløring om UAP’erne, som Pentagon måske aldrig bliver i stand til at udføre. Jagten er indledt på egen hånd helt uafhængig af de mange UAP-tiltag i Pentagon og resten af den amerikanske centraladministration. NASA er populært sagt igang med at overhale Pentagon indenom. Det er ambitiøst, og det er også provokerende for mange i den amerikanske centraladministration.

Men NASAs soloudbrud kan vise sig at være det bedste bud på, hvordan løgnene og hemmelighederne siden 2. verdenskrig om de uforklarlige fænomener kan afsløres. Måske får vi aldrig den fulde forklaring på UAP’erne. Måske er der en forklaring, men den ligger uden for menneskets forståelse af virkeligheden. Men nu fører NASA an i jagten på UAP’erne, og de gør et helhjertet forsøg!

Det store UAP-puslespil

Mysteriet om UAP’erne er som et puslespil med millioner af brikker, som ligger hulter til bulter foran os. Brikkerne har langsomt samlet sig i store bunker siden 2. verdenskrig. Vi kan se, at brikkerne ligger foran os, og hele puslespillet kan sikkert godt samles, hvis vi bare havde alle brikkerne. Men lige nu er det helt umuligt, for vi mangler stadig mange brikker.

Der er så meget viden og så mange data, som ikke er offentliggjort. Tænk hvis det kunne offentliggøres. Og tænk hvis alle videnskaberne samtidig tog UAP-spørgsmålet alvorligt og gik aktivt ind i UAP-jagten?

NASA har det bedste udgangspunkt for at indsamle data på tværs af verdenshave, atmosfære, rummet og på solsystemets himmellegemer. De har både teknologien, økonomien og nu også den politiske opbakning. Hvis NASA gør alvor af sit UAP-projekt, vil NASA måske kunne finde nogle af de manglende brikker til det store UAP-puslespil.


Læs og skriv komm
entarer til denne artikel på vores Facebook-side.

KILDER:

Washington Post: NASA is right to examine UFOs

Washington Post: NASA launches study of UFOs despite ‘reputational risk’

jpl.nasa.gov: Cryobot for Ocean Worlds Exploration

NASA Video på YouTube: NASA to Discuss New Unidentified Aerial Phenomena Study Today

NASA.gov: NASA to Set Up Independent Study on Unidentified Aerial Phenomena

Wikipedia.org: NASA