15. maj 2024

NASA vil fortælle alt om UAP’erne.

En af de UAP-observationer, som har ændret NASAs holdning. Et screendump fra en video af en UAP-hændelse, som fandt sted i 2019, hvor UAP'er svævede omkring et amerikansk krigsskib. Hændelsen blev filmet og ægtheden af optagelsen bekræftet af US Navy. Muligvis er der tale om avancerede droner, men indtil i dag er hændelsen uforklarlig og fænomenerne uidentificerede.

Torsdag offentliggjorde NASA en plan om at studere UAP’er. NASA vil simpelt hen samle et hold af de bedste forskere, som skal forske i UAP’erne. Herefter vil NASA offentliggøre alle resultater.

Få flere historier som denne ved at følge os på Facebook eller Instagram.

Med hjælp fra førende eksperter indenfor fysik, rumfart og dataanalyse vil NASA forsøge at komme nærmere en forklaring af UAP’erne. Det skal ske fra efteråret og 9 måneder frem, og alle resultater skal lægges frem i offentligheden.

NASA vil forske på egen hånd

Vi skal måske ikke forvente de store afsløringer. NASA oplyser nemlig, at dette 9-måneders studie skal fokusere på, hvordan man bedst kan indsamle nye UAP-data, og hvordan man kan forbedre observationerne af UAP’er.

Men samtidig oplyser NASA, at studiet vil være helt uafhængigt af det amerikanske forsvarsministerium Pentagon. Det kan godt være, man vil rapportere videre til Pentagon, hvis der bliver fundet noget interessant. Men som udgangspunkt skal studiet foregå og styres fra NASA uden indblanding fra efterretningstjenester eller andre regeringsorganer. NASA går enegang, og det er NASAs chef Bill Nelson, der svinger taktstokken.

NASA vil åbne helt op

Som noget helt nyt lover NASA , at såvel rapporter som de bagvedliggende data vil blive offentliggjort fuldt og helt. Det sidste er nok det mest overraskende ved NASAs udmelding, idet al forskning hos Pentagon og hos NASA i UAP’er indtil nu har været omgærdet af mystik og hemmeligholdelse.

Fx har UAP-høringerne, som Kongressen afholdt i maj, haft en offentlig del og en fortrolig del. Mens pressen var inviteret til den offentlige del, var den fortrolige del kun for Kongressens medlemmer. Det resulterede naturligvis i, at der ikke blev fremlagt nye relevante oplysninger på den offentlige del. Men ifølge rygterne blev der vist en særdeles interessant og meget skarp video på den fortrolige del af UAP-høringen. Måske bliver videoen lækket en dag… men indtil det sker, må befolkningen pænt vente som et velopdragent publikum i det her UAP-teater, hvor tæppet tilsyneladende aldrig går til side.

Bill Nelson tror på rumvæsener

NASA har altid været lukket land, når det drejede sig om UAP’er. Som udgangspunkt har den officielle holdning været, at der aldrig har været observeret noget mystisk fra rumskibe, satelitter eller fra Jorden. Men siden Joe Biden udpegede Bill Nelson som ny topchef i NASA, har der blæst mildere vinde.

Således vakte det stor opsigt i oktober, da Bill Nelson i et interview med University of Virginia meldte offentlig ud, at han ikke kan udelukke eksistensen af rumvæsener: “Who am I to say, that the Earth is the only location of a lifeform that is civilized and organized like ours”.

Han slog samtidig fast i interviewet, at UAP’erne, som de amerikanske jagerpiloter har observeret, er en realitet. Eller som han selv formulerede det: “It’s a thing!” Det er svært at tolke hans udtalelser anderledes, end at chefen for NASA – verdens største og mest magtfulde rumagentur – tror på, der findes andre planeter, som er civiliseret med rumvæsener, og at UAP’erne er en realitet, som vi ikke kan forklare. Du kan læse mere om den historie hér.

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side.

KILDER:

NASA Video på YouTube: NASA to Discuss New Unidentified Aerial Phenomena Study Today

NASA.gov: NASA to Set Up Independent Study on Unidentified Aerial Phenomena

Washington Post: NASA launches study of UFOs despite ‘reputational risk’

New York Times: NASA Plans to Join U.F.O. Research Efforts

Los Angeles Times: Is it a bird? A plane? NASA will study mysterious objects in the sky

UVaCFP på YouTube: youtube.com/watch?v=9hH1XEqKlTs

Futurism: Head of NASA Suggests That UFOs Could Be Alien Technology

The Debrief: NASA Administrator Bill Nelson Discusses Asteroids And Encounters With UAP