22. juni 2024

UAP-afsløringerne er et hemmeligt teaterstykke, vi ikke må se

Stor utilfredshed i dag med de hemmelige UAP brierings i det amerikanske senat. Imens sidder vi andre nede i salen i det store UAP-teater og kigger op på en scene. Men der sker ikke noget. For teaterstykket er hemmeligt, så scenetæppet er ikke engang trukket til side.

I disse uger er de hemmelige UAP-briefings begyndt i det amerikanske senat. Men der udtrykkes stor utilfredshed fra både demokratiske og republikanske politikere over mangelfuld indsats fra Pentagon.

Få flere historier som denne ved at følge UAP.dk på FacebookInstagram eller Twitter.

Politico.com kan man 2. maj læse, at demokraten Kirsten Gillibrand mener, at det amerikanske forsvarsmininsterium Pentagon skal til at komme op i omdrejninger og tage UAP-spørgsmålet langt mere alvorligt. Republikaneren Marco Rubio udtrykker også stor utilfredshed, og han mener, at Pentagon ikke rykker hurtigt nok, de laver ikke nok, og de deler ikke nok om UAP’erne.

Vi har ikke fuld kontrol med vores luftrum

Gillibrand og Marco Rubio er to af hovedkræfterne bag USAs nye UAP-lov, som skal sikre en løbende åbning og offentliggørelse af UAP-relaterede sager. Det var netop deres lovgivning, som affødte de igangværende UAP-briefinger. Det er derfor alvorligt, når kritikken kommer fra de to.

Tim Burchett fra Republikanerne skærper retorikken yderligere. Han mener direkte, at der altid har været et cover-up. Han stoler slet ikke på, at Pentagon vil være med til at løse opgaven, som den er beskrevet i UAP-loven, og han udtaler bekymret:

“Det fremgår tydeligt af offentligt tilgængelige beviser, at vi ikke har fuld kontrol over vores luftrum. Det handler om den nationale sikkerhed, og det er uacceptabelt.”

Mystiske “droner” forfølger krigsskibe og fly

UAP whistleblower Christopher Mellon reagerede vredt på Twitter få timer efter Politico-artiklen var gået online:

“Kongressen har absolut brug for at vide, hvem i den udøvende magt, der ejer UAP-spørgsmålet, og hvad de gør for at identificere de mystiske ‘droner’, der har forfulgt amerikanske krigsskibe og forstyrret træningsaktiviteter i militært luftrum.”

Christopher Mellon var højre hånd for flere forsvarsministre under Clinton og George W. Bush og var efter sin afgang fra Pentagon med til at få frigivet de tre UAP-videoer, som dannede grundlagdet for New York Times chokerende artikel i 2017. Der bliver derfor lyttet meget nøje, når han blander sig i debatten.

USAs nye UAP-love

Med USAs forsvarsforlig for 2022, der blev vedtaget 27. december, så det ud til, at processen med at få offentliggjort al viden om UAP’erne skulle op i et højere gear. Et selvstændigt afsnit i aftalen indeholder lovgivning om, at der skal oprettes en selvstændig UAP-styrelse under det amerikanske forsvarsministerium.

Der er endvidere nu lovkrav om afrapportering overfor Kongressen om nye UAP-observationer. Faktisk er det i forsvarsforliget bestemt ved lov, at der skal udgives 6 selvstændige UAP-rapporter i 2022, hvoraf de fem er fortrolige – de er skriftlige orienteringer til lukkede udvalg i den amerikanske kongres. Men til oktober udkommer en offentlig tilgængelig rapport.

UAP-styrelse oprettes i denne måned – måske

Senest 180 dage efter Joe Biden i december underskrev USAs forsvarsforlig for 2022, skulle Pentagon og efterretningstjenesterne have oprettet en UAP-styrelse. De 180 dage udløber om få uger. Den nye UAP-styrelse vil få til opgave at efterforske nye og gamle UAP-observationer. Styrelsen får også en tilbagevendende opgave med at levere en årlig skriftlig rapport og halvårlige mundtlige briefinger af Kongressen.

De første briefinger er allerede i fuld gang. Der er de seneste uger udgivet hemmelige UAP-rapporter og afholdt hemnmelige UAP-briefings. Men ifølge flere af deltagerne, som har set materialet, ser det lige nu ud til, at der ikke kommer til at ske større indrømmelser eller offentliggørelser. Der var også lagt op til, at Pentagon skulle igangsætte en offentsiv proces med at indsamle UAP-data, men også på dette punkt lyder det til, at der ikke rigtigt sker noget. Det er dårlige tegn, og kan måske tolkes som et udtryk for, at Pentagon ikke ønsker at bidrage væsentligt til processen.

Det hemmelige teaterstykke

Med andre ord begynder den stort anlagte proces med at undersøge og offentliggøre Pentagons viden om UAP’erne at ligne et teaterstykke. Endda et hemmeligt teaterstykke, som kun kan ses af de få politikere, som har adgang til et særligt udvalg i senatet. Den almindelige borger kan ikke se med.

Der er indtil videre kun planlagt én offentlig UAP-rapport pr. år. Den skal udkomme til oktober. Det bliver med sikkerhed en stor mediebegivenhed. Men det store spørgsmål er naturligvis, om den offentlige UAP-rapport overhovedet bliver interessant, når selv de hemmelige briefings ikke er interessante.

Imens sidder vi forvirrede nede i salen og kigger op på scenen i det store UAP-teater og venter i spænding. Men der sker ikke noget, for teaterstykket er hemmeligt, så scenetæppet bliver ikke trukket til side.


Læs og skriv komm
entarer til denne artikel på vores Facebook-side.

KILDER:

Politico.com: The UFO briefings on Capitol Hill have begun. Lawmakers aren’t impressed

congress.gov: National Defense Authorization Act for fiscal 2022 (NDAA)

TheHill.com: Biden signs $768 billion defense bill

New York Times: 2 Navy Airmen and an Object That Accelerated Like Nothing I’ve Ever Seen

Twitter: Christopher K. Mellon