20. juni 2024

Mennesker dræbt for at beskytte hemmeligheden om UAP’erne

Tidligere efterretningsofficer David Grusch (t.v.) afslører, at USA er i besiddelse af en ukendt teknologi, som ikke er fremstillet af mennesker. Han påstår, at flere personer er blevet dræbt i bestræbelserne på at holde UAP-programmet hemmeligt.

Kl. 03:00 natten mellem søndag og mandag blev der bragt et nyt uddrag fra interviewet med David Grusch. Han oplyste, at der er blevet myrdet flere personer gennem årene for at beskytte hemmeligheden om UAP’erne.

Se interview med David Grusch (kræver VPN eller at man opholder sig i USA)

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side.

Nye afsløringer om USAs hemmelige UAP-programmer er bragt på den amerikanske nyhedskanal NewsNation. I et interview med den amerikanske whistleblower David Grusch fremgår det, at flere personer angiveligt er myrdet for at beskytte Pentagons hemmelige UAP-program.

Det er også afsløret, at der foregår en kold krig om UAP’erne, og at der findes en politisk UAP-styregruppe i Kongressen, som går under navnet “The Gang of 8” med 8 ledende politikere og embedsmænd. Præsidenten og resten af Kongressen er derimod ikke involveret eller briefet om UAP’erne.

Fartøjer så store som en fodboldbane

Grusch bekræfter UAP-hændelserne i 2004, 2014 og 2019 som de senere år er blevet lækket i offentligheden. Men han ser dem kun som toppen af isbjerget. Der er langt mere bekymrende videoer med knivskarpe optagelser af ukendte fartøjer. Nogle af fartøjerne er så store som fodboldbaner.

Der er en mulighed for, at fartøjerne ikke har rejst hertil på normal vis. Måske er denne livsform slet ikke udenjordisk. I stedet har Grusch overvejelser om, at de måske stammer fra en anden dimension men er i stand til at rejse mellem dimensionerne. Uanset hvad er der tale om teknologi, som er så avanceret, at det umuligt kan være fremstillet af mennesker.

Grusch mener, det er vanvittigt, at menneskeheden ikke har mulighed for at udnytte teknologien til alles bedste. Det er derfor, han han valgt at gå ud med sin historie.

Chefen for AARO lyver

Lederen af AARO – Pentagons UAP-enhed – Dr. Kirkpatrick, ved mere end han vil indrømme. Grusch mistænker, at han burde være i stand til at gøre de samme opdagelser i Pentagon, som han selv har gjort. Ifølge Grusch løj Dr. Kirkpatrick på den seneste UAP-høring, da han afviste, at der var fundet tegn eller beviser på ikke-menneskeskabte teknologier. Han har personligt orienteret Dr. Kirkpatrick om sin viden, men sidenhen har Dr. Kirkpatrick ignoreret Grusch og aldrig kontaktet ham igen.

På høringen udtalte Dr. Kirkpatrick i stedet, at “AARO har ikke fundet troværdige beviser for udenjordisk aktivitet, udenjordisk teknologi eller objekter, der bryder fysikkens love.”

Men det skal ikke forstås sådan, at alle medarbejdere på de hemmelige programmer arbejder for at skjule UAP’erne. Ifølge Grusch findes der hundredevis af mennesker beskæftiget inden i de hemmelige UAP-programmer, som ønsker en offentliggørelse.

Nedstyrtninger har fundet sted i mindst 90 år

Man har siden de første nedstyrtninger 1930’erne forgæves forsøgt at efterligne teknologien, men det er endnu ikke lykkedes. Flere lande har adgang til nedstyrtede fartøjer, som ikke kan være menneskeskabte.

Den første kendte nedstyrtning fandt sted i Magenta nær Milano i Norditalien i 1933. Her blev en nedstyrtet UAP indsamlet af det italienske regime. I 1944 blev fartøjet overtaget af USA.

Nedstyrtningen ved Roswell i 1947 fandt rent faktisk sted. Men nedstyrtningen blev forsøgt skjult med en disinformationskampagne, og det lykkedes at vildlede befolkningen. Desværre er Grusch ikke godkendt til at udtale sig om denne specifikke begivenhed.

Siden er der sket mange nedstyrtninger overalt i verden, og der er indsamlet fartøjer bygget af ikke-menneskelig teknologi i både USA, Rusland og Kina.

Kold krig om UAP’erne

Da David Grusch var ansat i UAP Task Force, havde han en af de højeste sikkerhedsgodkendelser med adgang til over 2.000 hemmelige programmer i Pentagon. Alligevel oplevede han at blive forhindret adgang til et hemmeligt program internt i Pentagon, som har gemt nedstyrtede fartøjer, der ikke er fremstillet af mennesker. Da han klagede over at blive forhindret adgang, blev han generet og forfulgt af kræfter internt i Pentagon.

Iflg. Grusch er realiteten, at vi befinder os midt i en kold krig med Rusland, Kina og flere andre lande, som alle kæmper om at kontrollere og udnytte de nye UAP-teknologier militært. Derfor er der meget på spil.

The Gang of 8 kontrollerer UAP-projekterne

Hverken Kongressen eller præsidenten har gennem årene været fuldt brieftet om UAP’erne. Den viden er blevet holdt blandt ganske få personer i regeringen. David Grusch taler om “The Gang of 8”, som angiveligt skulle være en gruppe i Kongressen bestående af 8 særligt indviede medlemmer af Kongressen, som styrer UAP-projekterne politisk.

Han oplyser dog ikke navnene på medlemmerne af The Gang of 8. Men hvis der vitterligt findes en UAP-styregruppe, som arbejder bag ryggen på præsidenten og resten af Kongressen, er det meget kritisk for det amerikanske folkestyre.

Kan vi stole på David Grusch?

Man bør altid være kritisk overfor påstande, som ikke er dokumenterede. Lige nu har vi kun David Gruschs egne udsagn at støtte os til. Han har aldrig selv set noget, han har kun 2. håndskilder at støtte sig til. Men der er dog flere grunde til, at David Gruschs afsløringer fremstår troværdige:

  1. Pentagon har givet David Grusch tilladelse (!) til at udtale sig om historiske nedstyrtninger af teknologi fra ikke-menneskelig intelligens.
  2. Han har frem til marts 2023 arbejdet som højt betroet efterretningsofficier i Pentagon. Først som en centralt placeret medarbejder hos National Geospatial-Intelligence Agency (NGA) og the National Reconnaissance Office (NRO). Fra 2019 – 2022 har han arbejdet som ledende UAP-analytiker – bl.a. for Pentagons UAP Task Force.
  3. Han har i 2021 og 2022 under ed vidnet for efterretningsudvalgene i Senatet og Repræsentanternes Hus, hvor han også har fremlagt fortrolig dokumentation og fotos for sine afsløringer. Hvis han lyver kan han derfor straffes med op til 5 års fængsel.
  4. Inspector General of the Intelligence Community (IGIP), som er en slags ombudsmand i Kongressen, vurderer hans budskab til at være troværdigt og presserende (“credible and urgent”).
  5. Han har alt at tabe: Karrieren ligger i ruiner, hans personlige sikkerhed er truet, og hvis det ikke lykkes at overbevise i offentligheden, vil hans omdømme være ødelagt resten af hans liv.

KILDER:

NewsNation: We are not alone: The UFO whistleblower speaks | NewsNation Prime

NewsNation: Debat efter udsendelsen, del 1

NewsNation: Debat efter udsendelsen, del 2

NewsNation: Debat efter udsendelsen, del 3

NewsNation: Debat efter udsendelsen, del 4

Washington Examiner: What should we make of UFO whistleblower David Grusch?

UAP.dk: UAP’er indsamles og skjules af Pentagon