20. juni 2024

CIA indsamler UAP’er

CIA har iflg. whistleblowers indsamlet mindst 9 UAP'er siden 2003. Anomalier omkring jordkloden overvåges, og ved nedslag eller landing registreres den nøjagtige position. Herefter udsender CIA et specialteam til at finde fartøjet og fragte det til USA.

CIA har siden 2003 indsamlet mindst 9 UAP’er. Indsamlingerne er foregået på forskellige lokationer rundt omkring i verden. Der skulle være tale om en art fartøjer, som enten er styrtet ned på Jorden, er landet kontrolleret eller er blevet bragt ned med magt.

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side 

I en artikel på det engelske nyhedssite Dailymail.co.uk fremføres en påstand om, at CIA i al hemmelighed har organiseret en global overvågning og indsamling af nedstyrtede UAP’er. I alt 9 UAP’er er siden 2003 blevet indsamlet rundt omkring på Jorden. Alle 9 fartøjer skulle være identficeret som ikke-menneskeskabt teknologi, Non-Human Technology (NHI).

To UAP’er er i perfekt stand

Få timer efter offentliggørelsen blev oplysningerne hurtigt bekræftet på den amerikanske tv-station NewsNation. Dels af kongresmedlemmet Tim Burchett fra Repræsentanternes Hus. Dels af den australske journalist Ross Coulthart, som samtidig påpeger, at der i følge hans kilder er tale om langt flere UAP’er. De har hver især fået oplysningerne om CIAs indsamling af UAP’er bekræftet hos egne personlige kilder i Pentagon, og det øger historiens troværdighed væsentligt.

Den amerikanske nyhedskanal NewsNation har også bragt historien om CIAs indsamling af UAP’er. Men samtidig bragte NewsNation også to nye uafhængige bekræftelser af historiens ægthed. Kongresmedlem Tim Burchett (t.v) og journalisten Ross Coulthart (t.h.) bekræfter historiens ægthed via egne uafhængige kilder.

Flere af de 9 fartøjer skulle være svært beskadigede og kan bedst beskrives som vragdele, da de stammer fra ukontrollerede nedstyrtninger. Men to af fartøjerne er i perfekt stand. Det står endnu uklart, hvordan det angiveligt er lykkedes CIA at få fat i to helt intakte fartøjer. Men de er øjensynligt landet eller blevet bragt til landing uden at have taget skade.

CIAs hemmelige kontor til indsamling af UAP’er

Anonyme kilder oplyser til Daily Mail, at de 9 fartøjer alle er indsamlet af The Office of Global Access (OGA). Det er en enhed i CIAs organisation, som har specialiseret sig i at indsamle nedstyrtede fly, våben og ikke mindst indsamle vragrester fra ukendte og uforklarlige nedstyrtninger af ikke-menneskeskabt teknologi.

Ifølge en af kilderne har CIA et system på plads, der kan identificere UAP’erne, allerede mens de befinder sig i nærheden af Jorden. Når fartøjer af ikke-menneskelig teknologi lander, styrter eller bliver bragt ned på jorden, registreres det af CIA, hvorefter en specialiseret militærenhed udsendes af OGA for at bjærge vraget.

En anden kilde med kendskab til OGA’s rolle fortæller, at de er specialiserede i at tillade det amerikanske militær at få hemmelig adgang til områder rundt om i verden, hvor de normalt ville blive nægtet adgang – for eksempel bag fjendens linjer. “De er dybest set en facilitator for folk til at komme ind og ud af lande,” fortæller kilden. “De er meget dygtige til at kunne komme hvor som helst i verden, de vil”.

Flere whistleblowers på vej

Oplysningerne om de indsamlede UAP’er er samtidig en gentagelse af påstandene, som blev bragt af whistleblower David Grusch på den historiske UAP-høring 26. juli i år. Som UAP-specialist i Pentagon frem til foråret 2023, kunne han afsløre, at man siden 1930’erne har indsamlet adskillige UAP’er. Med de nye oplysninger om OGAs aktive rolle i indsamlingen, er der nu også sat navn på en særlig enhed i CIA.

Denne historie forventes at udvikle sig yderligere de kommende måneder, da den er baseret på en lang række videnudsagn fra foreløbig anonyme kilder, der er blevet briefet af ansatte i CIA. Nye whistleblowers fra CIAs egne rækker skulle efter sigende være parate til at stå frem i den kommende tid og uddybe historien.

Historien er omtalt i flere engelske medier. Påstandenes troværdighed vurderes i øjeblikket på mange redaktioner rundt omkring i verden. I skrivende stund er der dog ingen amerikanske medier ud over NewsNation, som vil eller tør bringe historien.

Denne artikel vil løbende blive opdateret, når nye informationer fremkommer. Men foreløbig er der en larmende tavshed fra alle andre medier.

KILDER:

Dailymail.co.uk: EXCLUSIVE: CIA’s secret office has conducted UFO retrieval missions on at least NINE crash sites

NewsNation: Interview med Tim Burchett og Ross Coulthart

Mirror.co.uk: CIA has ‘secret office that has retrieved UFOs from 9 crash sites around world’