20. juni 2024

Historisk UAP-høring: Der er en overlegen teknologi til stede på Jorden

UAP-høringen blev afviklet som en afhøring under ed af de tre vidner: Ryan Graves, David Grusch og David Fravor.

På en historisk UAP-høring slog vidner under ed fast, at UAP’erne repræsenterer en overlegen teknologi, som outperformer al kendt teknologi. USA har gemt nedstyrtede UAP’er på hemmelige adresser. Det blev samtidig kraftigt antydet, at mennesker er blevet slået ihjel for at fastholde hemmeligholdelsen af teknologien.

Seneste opdatering:22. september, kl. 12:09.

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side.

Onsdag den 26. juli blev der afholdt en historisk UAP-høring i House Oversight Commitee i den amerikanske kongres. Høringen blev i hast arrangeret af amerikanske toppolitikere fra både Demokrater og Republikanere. Det var nødvendigt, da tidligere UAP-analytiker i Pentagon David Grusch i juni fremkom med stærkt chokerende oplysninger om USAs hemmelige UAP-program.

Høringen blev streamet live på nettet. Formålet med høringen var, at både Grusch og jagerpiloterne David Fravor og Ryan Graves skulle gentage deres påstande om UAP’er under ed foran House Oversight Commitee. Det lykkedes i høj grad.

UAP’er er skjult og personer dræbt

David Grusch fik som ansat i UAP Task Force i Pentagon adgang til fortrolige oplysninger om UAP’er. Her opdagede han, at nedstyrtede UAP’er var gemt væk i et hemmelige program, som ikke var under Kongressens kontrol. Derfor tog han beslutning om at blive whistleblower, så Kongressen og offentligheden kan få indsigt i det hemmelige program.

De ukendte fartøjer baseret på uforklarlig teknologi er ifølge Grusch skjult på en række adresser i USA. Han kender adresserne, men da han har tavshedspligt på dette område, vil han kun kunne oplyse dem på en fortrolig høring.

Grusch kunne oplyse, at han selv og hans familie var blevet truet, da det stod klart, at han ville stå frem som whistleblower med hans viden om det hemmelige UAP-program. Han gentog også anklagerne om, at folk var blevet fysisk forulempet, og antydede kraftigt, at mennesker var blevet dræbt for at beskytte hemmeligheden.

Folket fortjener at få at vide, hvad der sker

Den tidligere jagerpilot Ryan Graves fortalte, hvordan jagerpiloterne på den amerikanske østkyst på daglig basis observerer UAP’er:

“Hvis alle kunne se de sensor- og videodatae, jeg var vidne til, ville vores nationale samtale ændre sig. Jeg opfordrer indtrængende til at lægge stigmatiseringen til side og tage fat på det sikkerhedsproblem, som dette emne repræsenterer”, sagde Graves.

Og han fortsatte: “Hvis UAP er udenlandske droner, er det et presserende nationalt sikkerhedsproblem. Hvis det er noget andet, er det et spørgsmål for videnskaben. I begge tilfælde er uidentificerede objekter et problem for flysikkerheden. Det amerikanske folk fortjener at vide, hvad der sker i vores luftrum.”

Vi har mødt en overlegen teknologi

Ryan Graves fortalte også om en særlig hændelse i 2003: En UAP på størrelse med en fodboldbane hang i lav højde over en af affyringssiloerne på den amerikanske militærbase Vandenberg Air Force Base. UAP’en blev hængende i 45 sekunder, hvorefter den forsvandt ud over bjergene. UAP’en blev observeret af en stor gruppe personer på basen.

Ex-jagerpilot David Fravor fortalte på høringen om hans direkte konfrontation med en UAP på en mission i 2004, hvor han var udstationeret på USS Nimitz. UAP’en kunne bevæge sig med en hastighed, accelleration og pludselige retningsskift, som ingen kendt teknologi er i stand til. Han beskrev hvordan UAP’en havde bevæget sig fra 30 km’s højde til få meter over havoverfladen på få sekunder. Mødet med det uforklarlige fænomen overbeviste ham om, at vi har at gøre med en ukendt teknologi, som kan outperforme al kendt teknologi på Jorden:

“Det objekt vi oplevede i 2004 var stærkt overlegent i forhold til den materialevidenskab og de muligheder, vi havde på det tidspunkt, som vi har i øjeblikket, eller som vi vil have i de næste 10 til 20 år,” sagde Fravor.

UAP’er kan være en trussel

Direkte adspurgt bekræftede alle tre vidner, at der er mulige tegn på, at disse fartøjer:

  • recognoserer og indsamler information
  • tester det amerikanske forsvars kapacitet
  • leder efter svagheder i forsvarets systemer
  • er en trussel mod den nationale sikkerhed
  • ikke kan besejres, hvis de var fjendtlige
  • er interesserede i USAs atomteknologi

OPDATERING 11. september: Se Jesse Michels personlige interview med David Grusch, hvor vi kommer tættere på personen David Grusch og han egne tanker om fænomenet.

KILDER:

The Independent: Watch again: Congress holds hearing on UFOs

News Nation: What to know from congressional UFO hearing | NewsNation Now

CNN: U.S. House panel hears testimony on UAPs

CBS News: UFO hearing key takeaways: What a whistleblower told Congress about UAP

TheDebrief.org: THE CONGRESSIONAL HEARING ON UAP: WHAT WE LEARNED FROM YESTERDAY’S TESTIMONY

Washington Post: Are UFOs a Threat to National Security?

Berlingske.dk: Ufo-høring er enten det vildeste nogensinde – eller den største løgn: Der er intet ind imellem

TV2.dk: Eks-efterretningsmand ved høring: USA er i besiddelse af UFO’er

DR.dk: Ufo-diskussion på de bonede gulve i Washington: ‘Lige nu er der ufoer i vores luftrum’

Politiken: Amerikanske soldater fortæller om UFO-nærkontakt: »Der er åbnet en dør, der ikke kan lukkes igen«

Jesse Michels on YouTube: UFO Whistleblower Dave Grusch Tells Me Everything