20. juni 2024

Absolut intet nyt på UAP-høring

På dagens UAP-høring vidnede lederen af AARO, Dr. Kirkpatrick. Der kom som forventet desværre ikke nogen nye oplysninger frem på høringen.

Senatets udvalg for de væbnede amerikanske styrker – US Senate Committee on Armed Services – afholdt i dag en UAP-høring. Der var dog ikke nogen interessante oplysninger på høringen ud over almindeligheder om, hvordan man efterforsker UAP’er.

Som forventet gav dagens UAP-høring ikke nogen interessant oplysninger. Alt forløb som efter en drejebog. Det var kun Dr. Kirkpatrick, lederen af den amerikanske UAP-styrelse AARO – All-domain Anomaly Resolution Office – som blev udspurgt på høringen. 

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side.

Ingen beviser

Høringen bestod af en lukket og en åben del. Det er naturligvis kun den åbne del, vi fik adgang til at overvære. Her kunne man høre Dr. Kirkpatrick meddele, at “gennem vores research har AARO ikke fundet troværdige beviser for udenjordisk aktivitet, udenjordisk teknologi eller objekter, der bryder fysikkens love.”

Dr. Kirkpatrick fortsatte: “Dem som har alternative beviser for det modsatte opfordrer jeg til at indsende jeres synspunkter til peer reviews hos de videnskabelige tidsskrifter. AARO arbejder hårdt for at gøre det samme. Det er sådan videnskab fungerer – ikke gennem blogs eller sociale medier.”

Kendetegn for UAP’er

Herefter blev der gennemgået et diagram, som viste i hvilke højder, der har været flest og færrest UAP-observationer samt de typiske kendetegn for en UAP. Her fremgik det, at en typisk UAP er kugleforet og med en diameter på 1-4 meter. Den er hvid, sølvfarvet eller gennemsigtig.

Typisk observeres den på 3-10 km højde, og den er stillestående eller har en hastighed op til 2 x lydens hastighed. Der bliver typisk ikke observeret nogen form for varmeudstråling eller udstødning.

Website med UAP-data på vej

I løbet af selve høringen blev der også stillet spørgsmål til, hvordan der blev indsamlet data, hvordan AARO var organiseret, og hvordan man kunne sikre sikkerheden for medarbejdere i forsvaret. Men der kom som forventet ikke noget nyt for dagen.

AARO forventer, at der kan etableres et website, hvor borgerne kan søge ned i de data og cases, som man arbejder med. Men reelt var den eneste interessante oplysning, at man forventer, at den årlige UAP-rapport skal fremskyndes fra oktober til juni eller juli. Hvorfor man er nødt til det, blev dog ikke oplyst.

AARO klemmes af trosretninger

AARO sidder i en klemme, hvor styrelsen bliver presset samtidig fra tre sider. På den ene side står UFO-tilhængerne med en indiskutabel tro på, at der er tale om besøg fra rummet. De hamrer løs på AARO og andre regeringsorganer, hver gang spørgsmålet bliver drøftet. Troen på aliens og rumskibe, der stammer fra udenjordiske civilisationer er klippefast, og alle andre “normale” forklaringer på de mystiske fænomener afvises derfor med hård hånd.

På den anden side står fornægterne, som ikke kan gøre sig fri af det nuværende naturvidenskabelige verdensbillede. På trods af, at naturvidenskaben har udviklet sig kontinuerligt de sidste 600 år, siden Kopernikus brød igennem med sit helocentriske verdensbillede, holder man stædigt fast i sin indiskutable tro på naturvidenskabens nuværende stade. Der er mange følelser i spil hos denne gruppe, som finder sit værdigods i det sidste århundrede. Der SKAL findes en forklaring, som passer med det traditionelle naturvidenskabelige verdensbillede.

Hemmelighederne i Pentagon

På den tredje side står nogle ikke særligt samarbejdsvillige kræfter i Pentagon, som ikke ønsker at offentliggøre alle detaljer om UAP’er. Vi ved ikke hvorfor. Måske fordi der er tale om “black projects” – hemmelige militærprojekter med ny teknologi, som endnu ikke kan offentliggøres. Uvilligheden til at samarbejde kan også være forstærket af en række stærkt religiøse medarbejdere i Pentagon. Men måske er sandheden om fænomenerne bare så chokerende og omvæltende, at den aldrig kan blive formidlet videre til befolkningerne.

Mange store spørgsmål venter således stadig på at blive besvaret, de blev bare ikke drøftet på dagens høring. Men der venter andre og langt mere lovende høringer i den nære fremtid senere i år!

KILDER:

senate.gov: OPEN/CLOSED: HEARING TITLETO RECEIVE TESTIMONY ON THE MISSION, ACTIVITIES, OVERSIGHT, AND BUDGET OF THE ALL-DOMAIN ANOMALY RESOLUTION OFFICE

YouTube.com: UFO Hearings Livestream – Dr. Kirkpatrick from AARO

politico.com: UFO sightings are up, but no proof of aliens yet, Pentagon official says