15. maj 2024

UAP-høringer vil chokere

UAP-høringerne til vinter har potentialet til at omskrive vores historie og ændre vores virkelighedsopfattelse. Verdenshistoriens største paradigmeskifte er på vej. Vi befinder os i en transformation - en overgang til en ny opfattelse af os selv og vores virkelighed.

Den amerikanske kongres vil i løbet af foråret 2023 afholde høringer om de uidentificerede fænomener. Datoerne for høringerne vil først blive fastlagt, efter det amerikanske forsvarsforlig for 2023 er underskrevet af Joe Biden. UAP-høringerne vil blive sendt live på nettet, og de forventes at overgå Watergate-høringerne.

Få flere historier som denne ved at følge os på  Facebook eller Instagram.

Der er kun publiceret ganske få artikler på UAP.dk i 2022. Årsagen er, at der ganske enkelt ikke er sket noget interessant siden årsskiftet. Den første UAP-høring i maj skuffede fælt. Men nu bliver det alvor.

Flere uafhængige kilder i Kongressen bekræfter, at der er nye UAP-høringer til vinter. Høringerne vil blive sendt live på nettet. Der vil formentlig både være en offentlig del og en fortrolig del.

Men på den offentlige del af høringen forventes en række ledere i de amerikanske værn og efterretningstjenester under ed at bekræfte tilstedeværelsen af uforklarlige fænomener i Rummet, i Jordens atmosfære og i vores verdenshave.

Ikke-menneskeskabte materialer og fartøjer

De nye høringer vil invitere whistleblowers, som kan bekræfte, at Pentagon er i besiddelse af avancerede materialer og teknologier, der ikke er fremstillet af mennesker. Disse “meta-materialer” og teknologier er indsamlet i forbindelse med ukendte fartøjer, som angiveligt er styrtet eller skudt ned. Kongressen har allerede fået bekræftet, at Pentagon i årevis har haft tophemmelige projekter, der skal genskabe og efterligne disse ikke-menneskeskabte materialer og teknologier. Det er sket med henblik på selv at bygge fartøjer med UAP-egenskaber. Med den ny UAP-lovgivning kan whistleblowers fra de hemmelige Pentagon-projekter for første gang stå frem, uden at kunne blive retsforfulgt. Ja, det lyder som ren science fiction, men vi gør klogt i at vænne os til tanken, selv om den stiller helt grundlæggende spørgsmål ved vores egen virkelighedsopfattelse.

De første sprækker i vores opfattelse af virkeligheden kom i 2017, da New York Times offentliggjorde en række historier og videoer om UAP’erne. Da først historien var ude i New York Times, var udviklingen ikke til at stoppe. Den Store Offentliggørelse var på vej.

I Juni 2021 udkom UAP-rapporten, hvor Pentagon for første gang anderkendte offentligt, at UAP’erne er en realitet – der er uidentificerede fænomener på Jorden, som ikke kan forklares.

I løbet af 2021 og 2022 har de fire efterretnings- og forsvarsudvalg i Senatet og Repræsentanternes Hus fået fortrolige orienteringer om, hvor I USA man har gemt de ukendte materialer og nedstyrede fartøjer. Adresserne er nu kendt af udvalgene. Udvalgene har også fået bekræftet, at Pentagon i årtier har kørt en række hemmelige projekter, hvor man bag Kongressens ryg har udviklet sin egen UAP-teknologi.

Whistleblowers bliver fredet

I det amerikanske forsvarsforlig for 2023 – National Defense Authorization Act (NDAA) – bliver UAP whistleblowers fredet. Dvs. at medarbejdere i Pentagon og alle andre, som ligger inde med information om UAP’erne, nu kan træde frit frem og fortælle sandheden, uden at de bliver straffet for at bryde deres tavshedsløfte. De vil heller ikke blive retsforfulgt for at have forrådt Kongressen. Der bliver simpelt hen indført amnesti for alle som træder frem på Kongressens UAP-høringer. Der er allerede indgået aftaler med en lang række prominente whistleblowers, som står klar til at gå ud i offentligheden med deres vidneudsagn.

Høringerne er planlagt til at blive afholdt, efter Præsident Joe Biden har underskrevet forsvarsforliget. Først skal begge kamre i Kongressen godkende forsvarsforliget. Herefter kan præsidenten så underskrive. Det forventes han at gøre i midten af december måned. Når NDAA er underskrevet, er alle whistleblowers sikret mod retsforfølgelse, og først da vil høringerne kunne planlægges.

Vores virkelighed skal redefineres

UAP-høringerne i 2023 forventes at blive større og mere omfattende end Watergate-høringerne i 1973. Men det er også med god grund. Høringerne har potentialet til at omskrive verdenshistorien. Vores virkelighed og vores opfattelse af, hvem vi selv er, skal måske redefineres.

Men det er en svær proces, og vi kan ikke kapere det i én mundfuld. Derfor er Offentliggørelsen programsat som et struktureret forløb i tre faser, der har været igang siden 2017, og hvor den sidste fase ser ud til at blive indledt omkring 2025.

Fænomenerne kan have været til stede på Jorden længe – måske i tusinder af år. Førhen havde vi bare ikke et sprog, der tillod os at beskrive vores oplevelser, og dermed kunne vi heller ikke erkende fænomenerne. Oplevelserne blev i stedet fortolket af kirker og hellige samfund. Mange har allerede overvejet, om fænomenerne kan være årsag til vores religioner, som alle kredser om de samme fortællinger.

Men siden 2. Verdenskrig har Pentagon systematisk observeret, målt, filmet, indsamlet og ifølge kilderne i Kongressen, endda genskabt teknologierne bag de uidentificerede fænomener. Men det er sket bag lukkede døre. Og det ser ud til at være gemt væk i amerikanske selskaber, så borgerne ikke kunne begære aktindsigt, og de demokratisk valgte repræsentanter i Senatet og Repræsentanternes Hus ikke blev orienteret og ikke havde kontrol med det.

Den Store Offentliggørelse

Men uanset hvor mange der får amnesti, så kan høringerne også blive et opgør med den systematiske løgn og mobning, som siden 2. Verdenskrig er blevet brugt til at dække over fænomenerne og til at latterliggøre whistleblowers. Løgnen blev spredt i et samarbejde mellem de nationale forsvarministerier og flere af de store folkelige UFO-organisationer, som naivt deltog i skuespillet som Pentagons nyttige idioter.

Sådan er det desværre også foregået i Danmark. Men til forskel fra USA, så er der ingen snak om UAP’er på Christiansborg, selv om valgkampen buldrer derudaf. Det er stadig ikke et emne, danske politikere tør at beskæftige sig med.

Om få uger vil den amerikanske Kongres vedtage NDAA for 2023, (OPDATERING 24.12.2022: NDAA er i dag vedtaget) der indeholder en vidtrækkende UAP-lovgivning, der vil træde i kraft fra 1. januar 2023. Der er allerede oprettet en UAP-styrelse – All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) – som skal koordinere offentliggørelsen. Det er alt sammen forberedelser, som tydeligt indikerer, at noget stort er på vej. Der er noget, vi skal have at vide om UAP’erne.

Vi har ventet spændte, men også forvirrede og vrede

Vi sidder og venter som et publikum i et teater, hvor scenetæppet ikke går til side. Ingen rejser sig og går. Alle ved, der er noget på den anden side, men ingen ved, hvad det er. Alle er spændte, men også forvirrede og stadig vrede over løgnene og latterliggørelsen. Alle er blevet siddende og har ventet dag efter dag, uge efter uge, år efter år. Mange har ventet på Den Store Offentliggørelse i årtier.

Men nu tyder meget på, at Den Store Offentliggørelse nærmer sig. UAP-høringerne har potentialet til at rive scenetæppet til side. Måske vil gulv, loft og vægge også forsvinde omkring os. Vi befinder os i en overgangsfase, som måske vil forandre vores forståelse af virkeligheden – og af os selv.

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side.

KILDER:

Liberationtimes.com: Exclusive: More UFO Hearings Are Coming

UAP Studies Podcast: Leslie Kean On UAP Congressional Hearings

TheDebrief.org: Jacques Vallée: Pursuing Unidentified Aerial Phenomena and Impossible Futures

TheSun.co.uk: UFO ‘cover-ups’ could end by Christmas with US government ‘blowing whistle on alien activity,’ report claims

nytimes.com: Glowing Auras and Black Money. The Pentagon’s Mysterious U.F.O. Program

congress.gov: National Defense Authorizations Act for Fiscal Year 2023 (NDAA)

American Achive of Public Broadcasting: The Watergate Hearings