18. juli 2024

Forsker: Der kan eksistere en hemmelig race på Jorden

Måske er UAP'erne fartøjer kontrolleret af en selvstændig race, som har opholdt sig på Jorden i årtusinder. Når man som dansker lytter til den påstand, lyder det absurd for de fleste. Alt for langt fra den virkelighed, vi omgiver os med til daglig. Men I USA er denne diskussion dybt alvorlig – helt op på regeringsniveau.

Vi bør undersøge, om der er en hemmelig race af jordboere til stede på Jorden. Beboere som altid har været her – måske i tusinder af år. Det mener UAP-forsker Harold Puthoff.

Få flere historier som denne ved at følge os på  Facebook eller Instagram.

Måske stammer de uidentificerede fænomener vi observerer slet ikke fra andre steder i Universet. UAP’erne er i stedet noget, som er under kontrol af en hemmelig gruppe her på Jorden. Denne mistanke bør verdenssamfundet straks udforske videnskabeligt. Det synspunkt støttes af en af verdens førende UAP-forskere Harold Puthoff i en ny forskningsrapport.

Der er tegn på en hemmelig race

Puthoff har i denne uge udgivet en forskningsrapport, som anbefaler, at vi bør undersøge, om der findes en ukendt gruppe af beboere på Jorden. En gruppe han omtaler som “Ultraterrestrials”, som måske opholder sig i hemmelige samfund på bunden af vores oceaner. Hvis det er sandt, nævner rapporten flere tegn, der ville kunne indikere dette. Bla. fremhæver rapporten:

  • Et stabilt antal observationer gennem årtier eller århundreder kunne tyde på en lokal tilstedeværelse. Hvis der var tale om besøg udefra, må det formodes, at deres besøg ville være langt mere tilfældige.
  • Hvis der er tale om en herboende gruppe, ville de formentlig især interessere sig for forhold, der kunne skade deres eget miljø – dvs. kernevåben og klimaspørgsmål.
  • Gennem misinformation plantes en historie om besøg udefra i befolkningerne mhp. at aflede opmærksomheden fra de hemmelige beboere.
  • Oberservation af fartøjer, som ikke er helt uforståelige men blot langt mere avancerede end vores egne.

Man kan argumentere for, at alle disse tegn er til stede. Mellem linjerne fremgår det også, at det er Puthoffs holdning. Hvorfor skulle han ellers nævne disse tegn.

Puthoff er PhD og rådgiver for Pentagon

Harold Puthoff er PhD i Quantum Electronics fra Stanford, og så har han siden 1970’erne været ansat og derefter fast rådgiver for Pentagon – det amerikanske forsvarsministerium. Han har bl.a. leveret forskning og rådgivning til AATIP, som var Pentagons UAP-afdeling fra 2007 til 2012.

AATIP var ledet af Luis Elizondo, som også flere gange har støttet teorien om ultraterrestrials. Hvor utroligt det end lyder, må vi derfor antage, at teorien om en hemmelig race på Jorden har støtte internt i Pentagon. Efter tiden med AATIP blev Puthoff et centralt medlem af To The Stars Academy, som er den førende private UAP-organisation.

For danskere lyder det absurd

Når man som dansker lytter til disse historier om hemmelige beboere på Jorden, lyder det absurd for de fleste. Alt for langt fra den virkelighed, vi omgiver os med til daglig. Men I USA er denne diskussion dybt alvorlig – helt op på regeringsniveau.

Der er en teknologi til stede på Jorden, som vi ikke kan forklare. Det er der nu bred enighed om i det amerikanske forsvarsministerium og også hos både Demokrater og Republikanere i den amerikanske kongres. Men endnu ved vi ikke, hvad der reelt foregår. Derfor underskrev Joe Biden i december 2021 en UAP-lov, som bla. sikrer oprettelsen af en UAP-styrelse i USA, som skal beskæftige sig med spørgsmålet.

Mens UAP’er stadig ikke har nogen særlig interesse i EU, er der stort fokus på emnet i den amerikanske kongres. Ikke mindst fordi de amerikanske politikere på hemmelige møder i Kongressen er blevet præsenteret for en række stærkt overbevisende UAP-videoer. Videoerne er foreløbig ikke frigivet til offentligheden. Men videoerne har chokeret og skabt frygt i den amerikanske regering for, at US Airforce, US Navy og de andre værn reelt ikke længere har fuld kontrol med det amerikanske territorium. Alle vores bedste fly, skibe og ubåde bliver simpelt hen udmanøvreret af en ukendt teknologi, som på få sekunder kan bevæge sig fra det ydre Rum gennem Atmosfæren og ned i Havet.

USA vil lovgive om neddykkede UAP’er

Alt tyder på, der ikke er tale om hverken russisk eller kinesisk teknologi – dertil er teknologien simpelt hen for avanceret. Mere UAP-lovgivning er derfor på vej i det amerikanske forsvarsforlig for 2023.

Pludselig tales der heller ikke kun om “Unidentified Aerial Phenomena”. UAP-begrebet er i det seneste udkast til det nye forsvarsforlig i juli blevet ændret, så det også kan omfatte fænomener under havets overflade. I det nye forsvarsforlig hedder det nu “Unidentified Aerospace-undersea Phenomena”. Det understøtter teorien om tilstedeværelsen af ultraterrestrials.

I de første udkast til næste års forsvarsforlig for 2023 taler man nu åbent om uidentificerede neddykkede fænomener, der bevæger sig frit gennem forskellige medier. I den kommende lov vil der stå direkte, at de observerede uidentificerede fænomener kan være “transmedium”. Det vil sige, at de frit kan bevæge sig på tværs af medier som Rummet, Atmosfæren og Havet.

At Kongressen nu direkte ønsker at se på UAP’erne som “Transmedium” er en meget interessant udvikling, som ligger helt på linje med den UAP-definition, vi anvender her på UAP.dk. Transmedium er ét af de 5 Kendetegn, der definerer en UAP. De 5 kendetegn blev oprindeligt udviklet af AATIP og sidenhen lækket af Luis Elizondo.

Der er mange forklaringsmodeller

Denne forandrede politiske virkelighed i USA er en udvikling, som for blot 3-4 år siden ville være utænkelig. I Danmark er det stadig ren science fiction.

Når det handler om UAP’erne, er der i øjeblikket flere spørgsmål end svar. Du bør være opmærksom på, at teorien om “ultraterrestrials” blot er én blandt mange UAP-teorier. Du kan læse mere om de forskellige forklaringsmodeller her.

KILDER:

H.E. Puthoff, PhD: Ultraterrestrial Models

congress.gov: National Defense Authorization Act for fiscal 2022 (NDAA)

politico.com: Biden signs $768B defense policy bill that supersized his original Pentagon request

senate.gov: Intelligence Authorization Act Fiscal Year 2023 – reported-july-12-2022 (UDKAST)

LinkedIn: Harold (Hal) Puthoff

Wikipedia: Luis Elizondo