16. april 2024

Pentagon jagter UAP’er i havet

Pentagon leder efter et uforklarligt fænomen, som åbenbart kan bevæge sig frit fra Rummet, ned gennem atmosfæren og helt ned i vores oceaner på få sekunder. Vi ved endnu ikke, hvordan det ser ud. Men vi kan måle, det er der. Nu går jagten ind! Illustration: UAP.dk

I Pentagon – det amerikanske forsvarsministerium – er man gået på jagt efter UAP’er under havoverfladen. Officielt findes der stadig ingen brugbare fotos af fænomenerne, men nu bliver de uforklarlige hændelser under havets overflade taget seriøst i Pentagon

Få flere historier som denne ved at følge os på  Facebook eller Instagram.

Det er kun 8 måneder siden, Pentagons UAP-styrelse “The Airborne Object Identification and Management Group (AOIMSG)” blev oprettet. Men nu meddeler Pentagon i en pressemeddelelse, at deres styrelse til undersøgelse af UAP’erne skifter navn til det lidt mere mundrette “AARO”, som står for “All-domain Anomaly Resolution Office”.

UAP’er skal jagtes under havets overflade

Umiddelbart ligner navneskiftet til AARO måske ikke den store revolution. Men hvis man læser efter, så har den amerikanske UAP-styrelse pludselig udvidet sit interesseområde fra kun at undersøge faste objekter i luftrummet til at undersøge uforklarlige objekter i alle medier – dvs. både Rummet, atmosfæren, i havet og under Jordens overflade.

Baggrunden for navneændringen er de mange overbevisende vidneudsagn fra især US Navy om uforklarlige aktiviteter over og under overfladen i vores oceaner. Ukendte fænomener bevæger sig med hastigheder på op til 400 km/t under havets overflade, hvilket er 8-10 gange hurtigere end den nuværende ubåds-teknologi. De sætter ingen spor, ser ikke ud til at være påvirket af vandmodstanden og kan accelerere unaturligt hurtigt.

Det skal AARO

Pentagon fortæller i deres pressemeddelelse, at AARO får følgende opgaver:

  1. Overvågning, dataindsamling og afrapportering
  2. Design af UAP-systemer
  3. Efterretningsoperationer og -analyser
  4. Afværgning og nedkæmpning
  5. Administration og ledelse
  6. Forskning og teknologi

Pentagon skriver, at AAROs ansvarsområde gælder alle uidentificerede objekter, der observeres i rummet, i atmosfæren og under havets overflade. Herunder også transmedium objekter, der bevæger sig frit på tværs af Rummet, atmosfæren og havet.

AARO har rykket hurtigt og er allerede gået i luften med sin nye profil på Twitter. Det må vi tage som et udtryk for, at den amerikanske UAP-styrelse samtidig forsøger at leve op til kravet om mere åbenhed. Det bliver spændende at følge AAROs udmeldinger på Twitter i den kommende tid.

US Navy’s UAP-rapporter tages alvorligt

Der er indenfor de seneste år lækket en række videoer fra US Navy, som viser uidentificerede fartøjer, der sværmer omkring krigsskibene. Fx blev det amerikanske krigsskib USS Paul Hamilton i juli 2019 flere uger i træk forfulgt af uidentificerede fænomener. Videoerne af mødet med de ukendte fænomener blev senere understøttet af flådens lækkede radardata.

I mindst ét tilfælde har man også filmet, hvordan et af disse fænomener fortsatte ned under vandet. Videoen blev lækket i maj 2021, og til manges overraskelse gik Pentagon kort efter ud og verificerede ægtheden af videoen. Der findes dog stadig meget lidt information om disse mystiske UAP’er, der frit kan bevæge sig fra Rummet gennem atmosfæren og ned i havet. Indtil nu har Pentagon ikke udvist nogen interesse i at efterforske aktiviteterne i havet. Men med navneændringen signaleres, at UAP-styrelsen nu får fuld fokus på at efterforske de uforklarlige fænomener i vores verdenshave.

Vi ved ikke, hvad det er, men der er noget!

Der er endnu kun offentliggjort utydelige fotos og videoer af de mystiske begivenheder. Men der findes flere videooptagelser med infrarødt kamera, radardata og ganske mange troværdige vidneudsagn fra flådens egne folk. De understøtter alle UAP’ernes uforståelse evne til frit at bevæge sig fra atmosfæren og ned under havets overflade. Der er derfor stærke argumenter for at undersøge fænomenerne nærmere.

Vi er begyndt at kunne måle og filme noget mærkeligt over og under havets overflade. Men vi forstår ikke helt, det vi pludselig er blevet i stand til at observere. Der er noget til stede, vi ikke kan forklare med gængs teknologi og kendt videnskab. Et uforklarligt fænomen som ser ud til at kunne accelerere pludseligt, bevæge sig unaturligt hurtigt uden at sætte spor. En teknologi som frit kan bevæge sig gennem atmosfæren og ned i havet – og så er det svært at fange på film.

Vi ved endnu ikke, hvad det er, vi har fået øje på. Men det har egenskaber, som bryder med vores opfattelse af virkeligheden. Vi ved heller ikke, hvor det kommer fra, eller hvad det skal. Vi ved kun, der er noget…

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side.

KILDER:

Defense.gov: DoD Announces the Establishment of the All-domain Anomaly Resolution Office

TheDebrief.org: The Pentagon just revealed the new name of it’s UAP Investigation Office

TheDrive.com: Harassment Of Navy Destroyers By Mysterious Drone Swarms Off California Went On For Weeks

Twitter.com: All-domain Anomaly Resolution Office