16. maj 2024

Se ny video med dykkende UAP. Pentagon godkender straks video!

UAP bevæger sig langsomt mod havoverfladen, hvorefter den dykker ned i havet. Video: Jeremy Corbell

For få minutter siden har UAP-aktivist og filminstruktør Jeremy Corbell offentliggjort en video fra det amerikanske krigsskib USS Omaha, hvor en UAP ses dykke ned i havet.

OPDATERING 27/5: Radardata med UAP-sværm lækket!

76 besætningsmedlemmer på det amerikanske krigsskib USS Omaha havde i juli 2019 en række møder med 14 UAP’er på åbent hav. På visse tidspunkter omringende alle 14 UAP’er skibet. Adskillige gange blev fænomenerne observeret og filmet. I et enkelt tilfælde forfulgte en UAP USS Omaha i en time, hvorefter det uidentificerbare fænomen dykkede ned i havet foran skibet. Der er i dag lækket en video fra denne hændelse. Umiddelbart efter lækket har Pentagon højst overraskende verificeret ægtheden af videoen!

Videoen er angiveligt en mobiloptagelse af en overvågningsskærm på USS Omaha. I følge en artikel på extraordinarybeliefs.com er videoen optaget den 15. juli 2019 i havet ud for San Diego.

USS Omaha set bagfra. USS Omaha er et topmoderne krigsskib udstyret med state-of-the-art inden for våben- og overvågningsteknologi.

Selve overvågningsskærmen befinder sig i det såkaldte CIC – Combat Information Center – på USS Omaha, hvor man er specialiseret i overvågning af fartøjer og aktivitet omkring skibet. Night Vision og FLIR-teknologi er anvendt i videoen. USS Omaha blev søsat i 2015 og er et af verdens bedst udrustede skibe mht. våben- og overvågningsteknologi og kan bl.a. bekæmpe U-både og opsende bevæbnede droner. Der er forløbig ingen information om, hvorvidt der blev opsendt droner under UAP-mødet.

På videoen, der har en varighed af præcist 1 minut, ses et sfære-formet fartøj, som bevæger sig hen over havoverfladen for til sidst at dykke ned i havet. I baggrunden kan man høre besætningsmedlemmer på Omaha diskutere, hvad de ser på skærmen, og der er en vis opstandelse, da den dykker.

Der blev efterfølgende ikke fundet vragrester på trods af grundig eftersøgning på havoverfladen og under vandet. Der var indsat en u-båd i eftersøgningen.

Jeremy Corbell skriver på Extraordinarybeliefs.com:

“det er mit håb, at dette materiale vil blive repræsentativt for et unikt punkt i den moderne historie, et muligt vendepunkt henimod en fornuftig og åben tilgang til undersøgelsen og opdagelsen af mysteriet om UFO-fænomenet.”

Videoen kan lige nu ses på Jeremy Corbells Instagram-profil og på ExtraordinaryBeliefs.com