20. juni 2024

New York Times: Tilliden til regeringerne kan kollapse

Ny artikel i New York Times i dag: Hvis UAP er virkelighed, kan tilliden til regeringerne kollapse. Foto: Bigstockphotos

I et debatindlæg i dagens New York Times siger Erza Klein, at store omvæltninger i samfundet venter os, hvis det viser sig, at UAP er et udenjordisk fænomen.

I dag bringer New York Times et opsigtsvækkende indlæg fra Erza Klein, en af USAs mest respekterede debatører, podcaster og klummeskriver på New York Times.

Klein opfordrer til at tage observationerne af UAP alvorligt og at vi bør overveje konsekvenserne, hvis de mange uidentificerede fænomener viser sig at være udenjordiske. Selv om han understreger, at vi jo ikke kan vide, hvad fænomenerne er, eller hvem der står bag, er der ingen tvivl om, at han åbner for muligheden for, at der ikke er tale om jordisk teknologi. Hvis det er tilfældet, vil det skabe en meget stor krise i befolkningen.

Et stort tillidsbrud

Erza Klein mener, at tilstedeværelsen af de uidentificerede fænomener, er et stort tillidsbrud mellem stat og befolkning, som vil kunne resultatere i et kollaps. Hvis deres eksistens bevises, vil det skabe grobund for alvorlige konspirationsteorier. Han leger med muligheden for, at et uidentificeret fænomen er faldet ned på Jorden. Hvis det sker, vil vi se en meget alvorlig krise mellem folk og stat:

“En øjeblikkelig effekt, ville være et kollaps i befolkningens tillid til staten…Man ville se på regeringerne som nogen, der har skjult sandheden fra offentligheden, uanset om de faktisk har gjort det.”

“Vi lever allerede i en tid med sammensværgelsesteorier… hvis U.F.O.’er er virkelige, på trods af flere årtiers benægtelser, hvem ville så kunne bevare tilliden, hvis de siger, at noget andet var falsk? Bestemt ikke de akademikere, der grinende havde afvist det som vrøvl, eller regeringerne, der nu ville blive betragtet som løgnere.”

Vores selvopfattelse kan blive ændret

Erza Klein mener, at hvis vi får beviser på, at vi har besøg af intelligent udenjordisk liv, så vil det ændre menneskehedens selvopfattelse og hvordan vi ser os selv i forhold til resten af universet.