17. april 2024

Der flyver ting over vores militære anlæg, og ingen ved, hvad det er!

Senator Marco Rubio tror ikke på vigtige konklusioner i den kommende UAP-rapport fra Pentagon. Foto: BigStockPhoto

I dag bringer Newsweek en artikel om senator Marco Rubio, som fortæller om situationen med UAP. Marco Rubio var tidligere republikansk præsidentkandidat, men tabte til Trump. Han er indtil videre den højst placerede aktive politiker i amerikansk politik, som kæmper for åbenhed om UAP.

Marco Rubio udtaler til Newsweek, at “mænd og kvinder, som har fået til opgave at forsvare vores land, fortæller os om møder med uidentificerede luftfartøjer med egenskaber, vi ikke forstår.”

Iflg. Marco Rubio, er UAP først og fremmest et sikkerhedsspørgsmål. Er USA truet?

Han mener, at folk tænker for meget på rumvæsener. Men “for mig flyver der ting over vores militære anlæg, og ingen ved hvad det er, og det er ikke vores.”

Han er samtidig bekymret for, at rapporten fra Pentagon om UAP, der har deadline 1. juni, nemt kan blive forsinket.

Han forventer heller ingen væsentlige konklusioner i rapporten. Det skyldes iflg. Marco Rubio især det stigma, som omgærder spørgsmålet om UAP, og som han er bekymret for, stadig forhindrer, at der kan tales frit om UAP: “Vi kan ikke tillade, at UFO-stigmaet afholder os fra seriøse undersøgelser af disse møder”.

Marco Rubio forventes ganske snart at deltage i et kommende interview i programmet “60 Minuttes” på CBS News om UAP.

UPDATE 12. maj:

60 Minutes’ interview med Marco Rubio er nu programsat til søndag aften den 16. maj (tidlig mandag morgen dansk tid). Det bliver hovedhistorien hos 60 Minutes. Det er samtidig nu bekræftet, at et af nøgleinterview’ene er med Marco Rubio, som efter sigende vil omtale UAP-problemet meget direkte.

UPDATE 17. maj

I nat blev UAP-udgaven af 60 Minutes vist.