16. maj 2024

400 km/t under vandet

I et opsigtsvækkende interview på Fox News fortæller journalist Tom Rogan, at amerikanske atomubåde måler UAP’er med hastigheder på flere hundrede knob under vandet.

Få flere nyheder som denne ved at følge os på Facebook, Instagram eller Twitter.

I går lækkede Jeremy Corbell en video af UAP-hændelserne optaget på krigsskibet USS Omaha. Umiddelbart efter fulgte Fox News op på de nye informationer med et interview med Tom Rogan fra Washington Examiner.

Under interviewet bekræfter Tom Rogan tidligere påstande om, at disse uidentificerede fænomener bevæger sig med hastigheder under vandoverfladen i vores verdenshave på flere hundrede knob. Et knob er 1,852 km/t, så det svarer til hastigheder på mindst 400 km/t. Det er hastigheder under vandet, som vi ikke er i stand til at opnå med kendt teknologi, hverken fra amerikansk, russisk eller kinesisk side. Hastighederne er iflg. Tom Rogan målt af amerikanske atom-ubåde med avanceret radarteknologi.

Tom Rogan fortæller også, at den amerikanske flåde US Navy har kendt til disse fænomener i lang tid. Men man har ikke haft lyst til at undersøge dem nærmere, så længe piloterne fortalte deres historier set fra luften. US Navy har detaljerede data på fænomenernes bevægelser under vand, og disse data vil indgå i den rapport om UAP, som Pentagon offentliggør i næste måned.

Han fortæller videre, at vi stadig mangler at høre mere om, hvad der foregår under vandet. Der venter flere afsløringer. Se hele interviewet her:

https://youtu.be/n5pSDlAkDl8?t=163

OPDATERING 21. MAJ, kl. 14:37

Så blev historien endelig opsnappet af et dansk medie.

For 2 timer siden har BT lagt historien på nettet.

Du kan læse mere her