15. maj 2024

UAP-høring onsdag den 19. april

Ny UAP-høring på vej i USA. Høringen finder sted onsdag den 19. april. Den vil dog ikke indeholde store afsløringer, da den primært skal undersøge AAROs manglende støtte.

Fra Senatet er det i dag blevet officielt meddelt, at der afholdes UAP-høringer onsdag den 19. april. Der vil være både en åben og en lukket høring.

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side.

Med kort varsel har Senatets udvalg for de væbnede amerikanske styrker – US Senate Committee on Armed Services – i dag meddelt, at der afholdes en UAP-høring onsdag den 19. april kl. 10:30 lokal tid.

Sådan ser du høringen

Høringen skal formentlig ses som endnu en indledende høring, der skal klarlægge, om den amerikanske UAP-styrelse AARO – All-domain Anomaly Resolution Office – gør sit arbejde ordentligt. Der var en tilsvarende høring for tre uger siden, hvor det kom frem, at AARO ikke har fået tilført de ressourcer, de har krav på, iflg. det amerikanske forsvarsforlig for 2023.

Høringen kan følges live via dette link

I indkaldelsen til høringen skriver udvalget, at formålet med mødet er, at modtage rapporter om AAROs mission, aktiviteter og budget. Der forventes således ikke store UAP-afsløringer. Man ønsker i stedet at blotlægge, om AARO kan arbejde frit, eller om den amerikanske UAP-styrelse lægges hindringer i vejen fra kræfter internt i Pentagon og efterretningstjenesterne.

Afgørende UAP-høringer afholdes senere i år

Mens denne kommende høring 19. april ikke vil indeholde nogen større afsløringer, så sættes der meget store forventninger til andre UAP-høringer, som vil findes sted senere i år.

Læs mere om de afgørende høringer her: UAP-høringer vil chokere

KILDER:

armed-services.senate.gov: OPEN/CLOSED: HEARING TITLETO RECEIVE TESTIMONY ON THE MISSION, ACTIVITIES, OVERSIGHT, AND BUDGET OF THE ALL-DOMAIN ANOMALY RESOLUTION OFFICE

The Good Trouble Show: A Live Look at the Senate Hearing on UFOs / UAPs w/ Dr. Gary Nolan

Liberation Times: Congress Prepares For UFO Hearings As Frustrations Escalate Among Politicians