22. juni 2024

UAP’er chikanerede krigsskibe i flere uger

Grafisk oversigt udgivet af US Navy, der viser hvordan det amerikanske krigsskib USS Paul Hamilton blev forfulgt af en UAP (her omtalt som UAS - Unmanned Aircraft System). Kilde: US Navy Via FOIA

Som du tidligere har kunne læse på UAP.dk, blev flere af US Navy’s krigsskibe forfulgt og til tider omringet af UAP’er i nogle hektiske sommerdage i juli 2019. Hændelsen fandt sted på havet ud for Californiens kyst. Nu kan The Warzone på thedrive.com fortælle, at chikanen var langt mere alvorlig og i virkeligheden stod på i flere uger.

Få flere historier som denne ved at følge UAP.dk på FacebookInstagram eller Twitter.

Der er netop frigivet nyt materiale, som viser, hvordan det amerikanske krigsskib USS Paul Hamilton og en række andre amerikanske krigsskibe flere uger i træk har mødt uidentificerede fænomener. Møderne fandt sted i juli 2019.

Trekantede UAP’er

Der blev i sommers frigivet videoer og radardata, der viser US Navys UAP-møder i juli 2019, men dengang var historien, at det kun foregik nogle få dage. Nu viser nye dokumenter, at de uidentificerede fænomener fortsatte med at følge efter de amerikanske krigsskibe i adskillige uger i træk.

I sommers vakte især en videooptagelse fra det amerikanske krigsskib USS Omaha stor opsigt. Der var tale om en videooptagelse med infrarødt kamera fra juli 2019. Her kunne man se flere skarpt optegnede pyramideformede fænomener svæve over det amerikanske krigsskib USS Omaha. US Navy er aldrig lykkedes med at identificere fænomenerne.

Radardata beviser mødet med UAP’er

Da videoen af de pyramideformede UAP’er første gang fremkom, påpegede flere kritikere, at der blot var tale om en optisk effekt i en kameralinse. Men radardata fra UAP-møderne som senere blev lækket, dementerede den påstand. Der var beviseligt tale om fysiske uidentificerede objekter i luften omkring krigsskibet Omaha i juli 2019. Der var formentlig heller ikke tale om menneskeskabte droner, da deres flyveegenskaber afveg fra kendt teknologi. De kunne accellerere unaturligt og bevægede sig frit både over og under vandoverfladen.

US Navy lykkedes ikke med at identificere objekterne, på trods af, at US Omaha er udstyret med noget af det mest avancerede teknologi til overvågning rundt om skibet over og under havets overflade. US Navy har siden fastholdt at omtale fænomenerne som forfulgte flådens fartøjer i juli 2019 som “drones” og “UAS” (Unmanned Aircraft System).

UAP-møder varede i flere uger

I følge nye dokumenter, som TheWarzone netop har fået frigivet fra US Navy, var hændelsen i 2019 dog langt mere alvorlig. Den varede i adskillige uger og ramte adskillige amerikanske krigsskibe. Det fremgår af frigivne logs fra skibene, at møderne med UAP’erne blev nøje registreret, målt og filmet.

Der er ikke kommet meget ud fra disse møder endnu – kun nogle få videoer og en smule data. Men hændelserne er ifølge de offentliggjorte logs stærkt dokumenterede med både videoer, data og øjenvidneskildringer. Måske kommer vi snart til at se US Navy udgive mere materiale fra de mange intensive UAP-møder i 2019.

Med den nye UAP-lov, som netop er godkendt i Kongressen, vil både Pentagon og efterretningstjenesterne være tvunget til at udgive denne type materiale. UAP-loven er del af det samlede forsvarsforlig for 2022, som nu kun venter på Joe Bidens underskrift.

OPDATERING 27.12.2021: Joe Biden har underskrevet forsvarsforliget for 2022

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side.

KILDER:

thedrive.com: Harassment Of Navy Destroyers By Mysterious Drone Swarms Off California Went On For Weeks

extraordinarybeliefs.com: THE US NAVY FILMED PYRAMID SHAPED UFOs

mysterywire.com: RADAR data confirms: USS Omaha was surrounded by swarm of UFOs

congress.gov: National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2022