20. juni 2024

UAP-teknologi er opfundet. Er det i virkeligheden et kontrolleret læk?

En amerikansk virksomhed har med økonomisk støtte fra DARPA - Pentagons udviklingsinstitution - pludselig opfundet teknologien, der kan frembringe en warp-boble. Placeres et rumskib inde i en warp-boble, kan det teoretisk set transporteres hurtigere end lysets hastighed.

Som et lyn fra en klar himmel fortæller den amerikanske virksomhed Limitless Space Institute, at de ved et tilfælde pludselig er snublet over metoden til, hvordan man skaber en såkaldt “warp bubble”. En warp-boble vil teoretisk set kunne bringe et rumskibs hastighed op på over lysets hastighed. Men hov – forskernes løn betales af Pentagon?

Få flere historier som denne ved at følge UAP.dk på FacebookInstagram eller Twitter.

Der er tilsyneladende sket et stort gennembrud inden for forskningen i warp-teknologi. For første gang, har man øjensynlig fundet ud af, hvordan man skaber en såkaldt “warp bubble” hos virksomheden Limitless Space Institute. Opfinderen er den tidligere NASA-medarbejder Dr. Harold G. “Sonny” White, som har offentliggjort nyheden i et interview mandag med thedebrief.org. Før historien kom ud til den bredere offentlighed, har de nye opdagelser været igennem et peer review, og forskningsresultatet er herefter blevet udgivet i European Physical Journal.

Indtil nu har warp-teknologien været ren teori. Vi har ofte set den omtalt inden for SciFi, hvor rumskibe kunne flyve med flere gange lysets hastighed. Flere forsker-teams har dog de senere år arbejdet teoretisk med teknologien med et håb om, at det måske en dag kunne realiseres. Indtil nu har teknologien derfor kun eksisteret som en højtflyvende akademisk debat og som en fantasifuld effekt i SciFi-film, som når rumskibet USS Enterprise i Star Trek siden 1960’erne har fløjet med warp speed.

Warp-boblen er endelig opfundet

Men nu skal vi måske til at forberede os på et sceneskift, for ifølge Dr. White og hans kolleger, så er det slut med at fantasere om warp speed. Limitless Space Institute er nemlig nu i stand til at skabe den første warp-boble. Den har længe eksisteret som et tankeeksperiment. Men nu ser det ud til, at den kan skabes i et laboratorium.

Warp-boblen er en ganske speciel teknologi, som kan forvrænge rumtiden omkring sig, uden at det påvirker det, som befinder sig inde i boblen. I praksis kan teknologien anvendes som et transportmiddel med en ekstrem fremdrift. Warp-boblen kan manipulere tyngdekraften foran og bagved boblen, så rummet krummer i en nedadgående bakke foran boblen, mens det udvider sig bagved. Dermed kan boblen populært sagt hele tiden rulle ned ad bakke. Det kan i teorien give hastigheder på over lysets hastighed. I første omgang fortæller Dr. White, at hans team kun vil være i stand til at frembringe en ganske lille boble med denne metode.

Det skulle dog kun være et spørgsmål om tid, før hans team også vil kunne frembringe større bobler. Han håber en dag at kunne designe et fartøj med warp-drev, som de kan teste på. Tanken er, at de vil afprøve hvordan manipulationen af rumtiden kan påvirke en legetøjsmodel af et rumskib.

Det er rendyrket UAP-teknologi

Med en warp-boble omkring et rumskib, vil rumskibet teoretisk set kunne udføre ekstrem accelleration og opnå hastigheder på flere gange lysets hastighed. Med warp-boblen vil rumskibe formentlig også kunne bevæge sig hypersonisk uden at afgive spor som overlydsbrag, varme, kondensspor eller trykforandringer. Vi må også formode, at et rumskib i en af disse warp-bobler vil have lav synlighed.

En teknologi, der transporterer et rumskib på denne måde har vi flere gange beskrevet her på UAP.dk. Det er jo nogle af de unikke kendetegn ved en UAP, at kunne udføre ekstrem accelleration og manipulere tyngdekraften.

warp bubble
Dr. Whites grafiske gengivelse af hans Warp-boble.
Kilde: Dr. Harold G. White of the Limitless Space Institute.

Warp-boblens særlige egenskaber er nærmest identiske med De 5 Kendetegn som anvendes til at beskrive en UAP! Derfor er warp-boblen en stor historie på UAP.dk. Det er første gang, vi hører om ny teknologi, som faktisk ser ud til at kunne leve op til flere af De 5 Kendetegn. Måske dem alle 5? Hvis det er sandt, er det en videnskabelig sensation. Det må de kommende års forskning i teknologien afsløre.

Hov, det er jo Pentagon, der står bag

Dr. White og hans kolleger har tidligere forsket direkte i udviklingen af warp-teknologi. Selv om de er blandt de førende i verden, er det aldrig rigtig lykkedes at skabe en warp-boble. I de seneste par år har de derfor startet op på et helt nyt forskningsområde, som ikke umiddelbart var relateret til warp-teknologien. Men ved et utroligt lykketræf, viste det sig, at det nye forskningsområde netop indeholdt de manglende svar, så de pludselig havde den nødvendige viden til at fremstille en warp-boble. Men de kunne kun erkende det, fordi de i forvejen var det førende forskningsteam inden for warp-teknologi.

Det lykketræf lyder næsten for utroligt til at være sandt – og det er måske også lidt for utroligt.

Inden vi sender Nobel-prisen i Fysik over til Dr. White, er det værd lige at dvæle et øjeblik ved, hvor penge og inspiration til hans forskning kommer fra. Bag ved forskerne står DARPA, som betaler det meste af gildet. DARPA er som bekendt en forskningsinstitution under Pentagon – det amerikanske forsvarsministerium.

Siden 2. Verdenskrig har Pentagon været under løbende mistanke for at skjule UAP-teknologi for såvel befolkning, de siddende præsidenter og Kongressen. Mistanken har gået på, at der er indsamlet materiale fra ukendte fartøjer, som både skulle være landet, styrtet og gravet op som arkæologiske fund. Fartøjer med teknologi, som langt overstiger det teknologiske stade, vores civilisation befinder sig på.

Er det et kontrolleret læk af UAP-teknologi?

Hvis den mistanke er sand, så har hundredevis af nuværende og tidligere ledere i det amerikanske forsvar og efterretningstjenester et alvorligt problem. For adskillige gange har man så direkte løjet overfor siddende præsidenter, kongresser og befolkningen om, at der ikke var noget at komme efter. Man var ikke i besiddelse af materiale eller fartøjer fra UAP’er. Der fandtes slet ikke UAP’er.

Hvorvidt historien om Pentagons store mørklægning faktisk er sand, er der stadig ikke noget fældende bevis på. Men hvis mørklægningen virkelig har fundet sted, har Pentagon siddet i en ubehagelig klemme. Man var nødt til at give teknologien videre til det amerikanske samfund, inden andre stormagter fik fat i den. Men Pentagon kunne ikke offentliggøre sin UAP-teknologi uden at man samtidig reelt fik sendt egne medarbejdere i fængsel. Et dilemma som også beskrives detaljeret af den australske UAP-journalist Ross Coulthart i hans nyeste bog “In Plain Sight”.

Derfor er det ganske tankevækkende, at Pentagon står bag finansieringen af den private non-profit virksomhed, som pludselig ved et helt utroligt held opfinder teknologien til at skabe en warp-boble. Er vi i virkeligheden vidner til et kontrolleret læk af UAP-teknologi til det amerikanske samfund gennem en almindelig virksomhed? Med den metode slipper ledende medarbejdere i Pentagon meget behændigt for et retligt efterspil, da teknologien jo nu er opfundet af en virksomhed?

Vi er på side 1 i kapitel 1

Fortællingen om warp-boblen og warp-teknologierne har først lige taget sin begyndelse. Det ligner starten på et videnskabeligt paradigmeskift, der kan ryste vores verdensbillede, og som har potentiale til at omskrive menneskehedens historie. Dette er en fortælling med mange kapitler, der vil udvikle sig år efter år – formentlig resten af dette århundrede.

Men tag en dyb indånding og væbn dig med tålmodighed. Vi er kun på side 1 i kapitel 1 i fortællingen om warp-boblen, og vi mangler den mest elementære forståelse for warp-teknologien. Måske er det hele en misforståelse. Måske er mennesket slet ikke i stand til at erkende dette forskningsfelt. Eller måske har én eller flere stater allerede fuld kontrol med teknologien, men den er så omvæltende, at den er nødt til at blive lækket til det omgivende samfund i små doser. Måske var det netop det første kontrollerede teknologi-læk, vi er vidne til her? Hvis det sidste er tilfældet, så er der mere på vej.

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side.

KILDER:

TheDebrief.org: DARPA funded researchers accidentally discover the world’s first warp bubble.

LimitlessSpace.org: Limitless Space Institutes website

TechTimes.com: World’s first ‘Warp Buggle’ Discovered by Serendipity?

Project Unity: BREAKING NEWS: The Very First Warp-Bubble Created by DARPA Funded Team

Wikipedia.org: Harold G. White, Warp Drive

Ross Coulthart: In Plain Sight – An investigation into UFOs and impossible science, Forlag: HarperCollins, 2021

European Physical Journal: Worldline numerics applied to custom Casimir geometry generates unanticipated intersection with Alcubierre warp metric