17. april 2024

Så sker det: Første UAP-høring i over 50 år!

Det er over 50 år siden, vi sidst kunne opleve en offentlig UAP-høring i USA. I næste uge bliver mikrofonen tændt igen!

For første gang i over 50 år afholder Kongressen igen en offentlig UAP-høring. Det sker allerede i næste uge. Høringen er det direkte resultat af den første UAP-rapport, der udkom i juni 2021. Rapporten chokerede offentligheden med sin indrømmelse af en ukendt teknologi på Jorden.

Få flere artikler fra UAP.dk – følg os på FacebookInstagram eller Twitter.

Efter over 50 års pause bliver mikrofonen tændt igen på tirsdag til en UAP-høring i den amerikanske kongres. Det fortæller CNN og New York Times. Da det er over 50 år siden, man sidst havde UAP-høringer i USA, er det en kæmpe begivenhed.

Endnu ved ingen, hvad vi skal have at vide på høringerne. Men det må formodes, at der er afgørende nyt at fortælle. Høringen er kommet i stand efter et stort pres både fra medier, den amerikanske befolkning og fra begge sider i kongressen.

Høringen bliver streamet her på tirsdag fra kl. 15:00

Alle kræver UAP-høringer

Kravet om høringer opstod, da UAP-rapporten udkom i juni sidste år. Rapporten chokerede mange ved at indrømme, at der findes en ukendt teknologi, som ikke er amerikansk og efter alt at dømme heller ikke er hverken russisk eller kinesisk. En teknologi, som formentlig har været på Jorden i mange år, som ser ud til at kunne manipulere tyngdekraften og som med ekstrem hastighed nemt kan udmanøvrere vores bedste kampfly og frit bevæge sig fra Rummet, gennem atmosfæren og ned under vandet.

UAP-rapporten er stadig et stort samtaleemne i mange amerikanske medier et år efter den udkom. Derimod er UAP-rapporten stadig ukendt hos den almindelige dansker og blev kun omtalt i danske medier i nogle få uger i juni 2021 omkring udgivelsen af UAP-rapporten. Det er kun DRs podcast Flyvende Tallerken, som har holdt fast i historien.

Beviserne er blevet for stærke

Der er i årtier blevet lagt et tykt slør henover alle UAP-observationer i de amerikanske værn. Før UAP-rapporten udkom, har næsten ingen turdet at rapportere deres observationer. Derfor er det en stor begivenhed, at man nu har valgt at starte UAP-høringer op igen. Til UAP-høringen vil to af Pentagons topfolk med særlig ansvar for efterretningstjenesterne og US Navy stå frem – formentlig med nye afsløringer. Det drejer sig om Ronald S. Moultrie og Scott W. Bray.

Vi ved endnu ikke, hvad Moultrie og Bray vil offentliggøre til den kommende høring. Men der er tydeligvis behov for at starte en dialog om UAP’erne mellem befolkningen, Kongressen og Pentagon. En dialog om et ukendt fænomen, som ikke længere kan ignoreres. Dels fordi øjenvidneberetningerne og beviserne, som medierne har fået fat i, er blevet for stærke. Dels fordi en ny generation af politikere og topfolk i US Navy og efterretningstjenesterne pludselig ser ud til at have fundet fælles fodslag om at løfte en lille flig af sløret.

Noget er på vej

Men hvad kan vi så forvente at få at vide på høringen? Formentlig bliver alle kort ikke lagt på bordet. Vi bør nok se høringen som endnu et skridt på vej mod en normalisering af emnet. Det at fænomenerne nu bliver drøftet på offentlige møder mellem Kongressen, Pentagon og befolkningen er et stort brud med tidligere tiders lukkethed og hemmeligholdelse.

Modstanden mod en offentlig diskussion af emnet er stadig massiv i Pentagon – især fra en række stærkt religiøse topfolk. Men med UAP-rapporten blev en proces sat i gang, som ser ud til ikke at kunne stoppes mere. En proces, der ligner et planlagt forløb i flere faser, hvor befolkningerne ser ud til at skulle masseres og langsomt forberedes til at kunne håndtere en ny viden, måske endda en ny virkelighed. UAP-høringen er næste skridt.

Noget er på vej.


Læs og skriv komm
entarer til denne artikel på vores Facebook-side.

KILDER:

The New York Times: House Panel to Hold Public Hearing on Enexplained Aerial Sightings

CNN.com: House panel will hold first public hearing on UFOs in decades

defense.gov: Under Secretary of Defense for Intelligence & Security

navy.mil: Deputy Director of Naval Intelligence

dni.gov: Preliminary Assessment: Unidentified Aerial Phenomena (UAP-rapporten)