22. juli 2024

Religion forhindrede Pentagon i at erkende UAP

Religion har i årevis forhindret Pentagons arbejde med UAP. Foto: Bigstockphotos

New York Post har et stort interview med tidligere leder af Pentagons UAP-enhed Luis Elizondo. Her fortæller han om sine frustrationer med at trænge igennem hos sine foresatte.

Der er meget stor modstand mod at erkende eksistensen af fænomenerne, da mange på ledelsesgangene i Pentagon er stærkt religiøse. En UAP bliver blot set som Satans værk. Elizondo endte som bekendt med tage sin afsked i 2017, så han kunne gå offentligt ud med sit budskab om at tage UAP-problemet alvorligt.

Senest juni skal Pentagons UAP Task Force aflevere sin rapport til Kongressen med en redegørelse for, hvad man ved om de uidentificerede fænomener. Elzondo forventer ikke, rapporten vil indeholde alt, men den bliver et vendepunkt. Også for Pentagon, som med rapporten nu går ud offentligt og erkender fænomenernes eksistens.

Elizondo forventer, at den første rapport kan blive fulgt af flere rapporter.