22. juli 2024

Pentagon undersøges for at ignorere UAP

For få minutter siden offentliggjorde The Debrief, at General Inspector i det amerikanske forsvarsministerium nu indleder en undersøgelse af Pentagons manglende indsats for at håndtere UAP-problemet. Dermed har sagen taget en helt ny drejning. Undersøgelsen kører uafhængigt af offentliggørelsen af rapporten til juni.

Det ligger mellem linjerne, at der er en formodning om, at Pentagon ikke har gjort nok for at håndtere UAP-situationen i USA. En større sag om efterretningstjenesternes manglende indsats er dermed under opsejlning.

I sidste måned udtalte tidligere leder af Pentagons gamle UAP-enhed AATIP Luis Elizondo, at vi er vidne til historiens største svigt i de amerikanske efterretningstjenester, et svigt der er større end 9/11. Disse udtalelser har formentlig medvirket til, at undersøgelsen nu igangsættes.

5/5 UPDATE: Flere amerikanske medier følger nu sagen tæt:

Politico.com

CNN

FOX News

The Drive.com