22. juni 2024

The New Yorker: Lockheed gemmer UAP

US Air Force Lockheed Martin F-117 Nighthawk stealth fighter jet. Foto: Bigstockphoto

Det rygtes lige nu i en lang artikel i The New Yorker, at Lockheed i dybeste hemmelighed opbevarer vraggods fra et rumfartøj, der er faldet ned i USA.

Lockheed Martin opbevarer måske dele af et ukendt rumfartøj, som er faldet ned i USA. Den påstand fremføres i nyeste nummer af The New Yorker, hvor magasinet bringer en lang artikel under overskriften “How The Pentagon Started Taking UFOs Seriously”. På spørgsmål om han har haft kendskab til nedstyrtede UAP’er i USA, bliver senator Harry Reid citeret for at sige:

“Jeg har fået oplyst gennem flere årtier, at Lockheed lå inde med nogle af disse indsamlede materialer.”

Lockheed Martin er sammen med Boeing og SpaceX hovedleverandør af fly og rumfartøjer til USA, NATO og NASA. Lockheed har bl.a. udviklet F-117 Nighthawk Stealth Fighter (foto). Harry Reid har siddet i det amerikanske senat i flere årtier, og har i en periode været leder af demokraterne i senatet.

Det har derfor skabt bestyrtelse, at en så højtprofileret politiker udtaler til The New Yorker, at en af verdens førende producenter af fly og rumfartsteknologi, har fået til opgave af den amerikanske regering at opbevare disse ting fra et uidentificeret fartøj.

Artiklen i The New Yorker er en lang og meget grundig gennemgang af historien bag UAP. Det er første gang The New Yorker beskæftiger sig med UAP-spørgsmålet. Artiklen skal derfor samtidig ses som en stor accept af relevansen af dette emne.

Selve citatet fra Harry Reid falder et tilfældigt sted langt inde i artiklen. Men det er disse ord, alle taler om.

OPDATERING 12. maj 2021:

Interview med journalisten bag artiklen Gideon Lewis-Kraus, hvor han bl.a. beskriver, hvordan UAP-spørgsmålet opfattes i Pentagon i disse uger.