18. maj 2024

Harry Reid: Joe Biden kan ikke længere ignorere UAP’erne

Der er stadig modstand og tabuisering i statsadministrationen, men iflg. Harry Reid er Præsident Joe Biden nu nødt til at modtage briefings om fænomenet.

Senator Harry Reid, tidligere leder for demokraterne i Senatet, siger tirsdag i et interview med journalist George Knapp, at Joe Biden ikke længere kan ignorere UAP-spørgsmålet. Selv hvis Biden gerne ville undgå emnet, er han nu nødt til at forholde sig til fænomenet. Det kommer ikke til at gå væk af sig selv.

På spørgsmålet om der stadig er modstand mod en offentliggørelse, og kræfter der ønsker at holde spørgsmålet om UAP hemmeligt i administrationen, anerkender Harry Reid, at der stadig er store udfordringer:

“Du bliver nødt til at forstå statsadministrationen. Hvis det aldrig er gjort før, vil man helst heller ikke gøre det nu. Det har været et emne, som har været omgivet af tabu. Det er et emne, som folk ikke vil tale om. De gør deres bedste for at holde offentligheden i uvidenhed, og det finder jeg uanstændigt!”

Harry Reid arbejdede i mange år tæt sammen med Joe Biden, mens de begge sad i senatet, og han rådgiver stadig Joe Bidens stab.

Se interviewet her:

https://www.mysterywire.com/video/sen-harry-reid-interview-4232021/6572250/

(Interviewet kan kun ses i USA, så du skal anvende VPN)

Update 8/5:

Medium.com: Joe Biden Has a Decision to Make about UFOs