17. maj 2024

NASAs topchef antyder, der findes rumvæsener

Siden Joe Biden i maj udnævnte Bill Nelson som ny chef for NASA, har det ligget i luften, at NASA skal bringe store afsløringer frem i lyset. Nu antyder han, at der findes andre velorganiserede civilisationer i rummet.

Få flere historier som denne ved at følge os på FacebookInstagram eller Twitter.

Før Bill Nelson tiltrådte som chef, har NASA altid forholdt sig helt neutrale til UAP-spørgsmålet. Men den tid er slut nu. I et video-interview med University of Virginias Center for Politics tidligere på ugen, blev NASAs chef Bill Nelson udspurgt om NASAs fremtid. Efter 50 minutter da interviewet er ved at slutte, tager Bill Nelson pludselig selv ordet og begynder helt uopfordret at tale om UAP’er. Han siger følgende:

Vi håber ikke, det er en fjende

“Inden vi slutter, har jeg ikke engang talt om jagten på udenjordisk liv. Hvad tror du, vi laver på Mars? Vi leder efter liv. Dette er en del af NASAs mission. Det er hvad dette teleskop vil lede efter. Er der andre planeter andre steder, hvor der er liv? ”

“Hvad du har set (på YouTube, red), er, hvad de marinepiloter så i 2004, og der har været omkring 300 observationer siden da. Jeg har talt med de piloter, og de ved, at de så noget, og deres radarer låste sig fast på det, og så var det pludselig her på overfladen, og så er det der oppe”, fortæller en engageret Bill Nelson, mens hans peger direkte mod himlen med sin pegefinger.”

“Og de ved ikke, hvad det er, og vi ved ikke, hvad det er. Vi håber, at det ikke er en modstander her på Jorden, der har den slags teknologi. Men der er noget! Og så er dette en mission, hvor vi konstant leder efter – hvem er derude? Hvem er vi? Hvordan kom vi hertil? Hvordan blev vi som vi er? Hvordan udviklede vi os? Hvordan civiliserede vi os? Og er det de samme forhold derude i et univers, der har milliarder af andre solsystemer i milliarder af andre galakser – det er så stort, at jeg ikke kan forestille mig det.”, siger Bill Nelson, og løfter hænderne op foran hovedet som for at understrege universets uendelighed.

Tror på rumvæsener

Højst overraskende får Bill Nelson også sagt i interviewet, at der måske kan findes civilisationer med rumvæsener i parallelle universer. Hermed henviser han til Multiverse-teorien, hvor virkeligheden hele tiden opdelses i nye selvstændige universer, hver gang en valgmulighed opstår. Teoretisk set skulle opsplitningen forgå helt nede på atomart niveau. Det går Bill Nelsion dog ikke i dybden med. Han konstaterer blot, at

“Min personlige holdning er, at universet er så stort, og nu er der endda teorier om, at der måske er andre universer. Hvis det er tilfældet, kan jeg ikke tillade mig at sige, at Jorden er det eneste sted med en livsform, der er civiliseret og organiseret som vores.”

NASA-lederen tilføjer: “Er der andre planeter som Jorden derude? Det tror jeg bestemt.”

Med sine kontante udtalelser om, at NASA ikke kun arbejder med at forstå livet på Jorden men også fremmede livsformer på andre planeter, viser Bill Nelson, at han har tænkt sig, at NASA fremover skal spille en yderst aktiv rolle i arbejdet med at afdække de mange spørgsmål om UAP’erne.

Det er samtidig svært at tolke han udtalelser anderledes end at chefen for NASA – verdens største og mest magtfulde rumagentur – tror på, der findes andre planeter, som er civiliseret med rumvæsener.

“Who am I to say, that the Earth is the only location of a lifeform that is civilized and organized like ours”. Han slår samtidig fast i interviewet, at UAP’erne, som de amerikanske jagerpiloter har observeret, er en realitet. Eller som han selv formulerer det: “It’s a thing!”

Du kan se interviewet her. Vi har spolet frem til det sted, hvor han pludeselig selv tager ordet:

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side.

KILDER:

UVaCFP på YouTube: youtube.com/watch?v=9hH1XEqKlTs

Futurism: Head of NASA Suggests That UFOs Could Be Alien Technology

The Debrief: NASA Administrator Bill Nelson Discusses Asteroids And Encounters With UAP

Yahoo News: UFO’s could be aliens

Wikipedia: Bill Nelson

Wikipedia: Multiverse