19. maj 2024

Disse ting er 15 meter fra cockpittet

Alvoren er ved at gå op for de amerikanske medier. Nu møder alle op, når tidligere chef for Pentagons UAP-enhed Lue Elizondo holder pressemøde.

Der er sket et stort stemningsskift i USA, når talen falder på UAP. Torsdag afholdt UAP whistleblower og tidligere chef for Pentagons UAP-enhed Lue Elizondo pressemøde. Der var fuldt fremmøde fra alle de store medier, inkl. Washington Post, NBC News, Fox News, NextGov.com, CBS og New York Times.

På mødet spurgte NBC News ind til, om der findes bedre optagelser end de nuværende, som allerede er frigivet. Lue Elizondo oplyste, at Pentagon er i besiddelse af videoer optaget fra flådens jagerfly, hvor “disse ting er 15 meter fra cockpittet”.

Washington Post var mest interesseret i at høre, om der mon kunne være naturlige forklaringer på de mystiske videoer. Lue Elizondo sagde, at alle muligheder gør holdes åbne, men at fænomenernes opførsel var af en karakter, som strider mod de kendte naturlove: “Tingene har ingen vinger, intet cockpit, ingen styreredskaber, ingen tydelige tegn på fremdriftssystemer og på en eller anden måde er de i stand til at trodse jordens tyngdekraft.”

Du kan se udskrift af hele pressemødet her.

Bemærk: Der er kun adgang til siden i USA, så benyt VPN, hvis du vil læse udskriften.