17. april 2024

CNN: Den amerikanske regering anderkender, at UAP er en realitet

CNN.com har netop lagt en artikel på nettet, hvor det fastslås, at den amerikanske regering nu erkender, at UAP er en realitet.

Med en stor artikel på CNN.com, behandler CNN nu UAP på lige fod med sit politiske stof. I en analyse af situationen, fastslår CNN, at den amerikanske regering langsomt erkender, at UAP er en realitet.

Selv om det stadig er for tidligt at sige noget om, hvorvidt der er tale om, at UAP’erne kommer fra en anden verden, så har det amerikanske militær fornylig bekræftet ægtheden af flere videoer med uidentificerede fænomener, fortæller CNN.

Artiklen bringer ikke andre nyheder til torvs. I stedet oplister CNN-journalisten Zachary Cohen forløbet de seneste tre år med Elizondos afsked med Pentagon i 2017, Pentagons offentliggørelse af videoerne i 2019/2020 og den kommende rapport fra UAP Task Force.

Det er værd at notere sig, at artiklen om UAP er lagt ind under CNN Politics, som indeholder det politiske stof. Ved at lægge artiklen ind under “CNN Politics” sammen med hårde nyheder om Covid19, Mellemøsten og analyser af Biden-regeringen, signalerer CNN til omverden, at man nu tager hele UAP-problematikken dybt alvorligt på redaktionen på lige fod med de tungeste stofområder.

Med få uger til udgivelsen af rapporten fra Pentagon om UAP, er de største amerikanske nyhedsmedier nu for alvor ved at omfavne emnet. Det oprindelige tabu og berøringsangsten omkring UAP-problemet på de amerikanske nyhedsredaktioner er dermed ved at forsvinde. Det bliver interessant, om vi snart vil opleve den samme udvikling hos journalisterne på de danske medier, som indtil videre ikke har turdet røre UFO/UAP-historierne med en ildtang.