22. juni 2024

Lue Elizondo: Ligner en magtdemonstration

I et interview i dag lufter Elizondo sine tanker om, hvilken motivation der kan ligge bag de mange møder med UAP. Elizondo peger på, at det måske er en magtdemonstration.

I et stort interview med whistleblower Lue Elizondo på MysteryWire.com, spørger journalist George Knapp, hvordan vi skal forstå de stadig mere nærgående UAP-situationer.

Elizondo bekræfter, at det ser ud til, at der er blevet flere og mere nærgående UAP-møder de senere år. Han fortæller, at han godt kunne forestille sig, at vi er vidner til en “Show of Force” – en magtdemonstration – der handler om at vise, hvad man er i stand til for at understrege, hvem der har den bedste teknologi.

“Hvorfor ser vi ofte disse begivenheder opstå i og omkring luftrum kontrolleret af USA og i særdeleshed omkring militære anlæg? Det opfatter jeg som det vigtigste spørgsmål… set ud fra et militært synspunkt, så ville det indikere en slags magtdemonstration.”, siger Elizondo.

Hvor vidt det indikerer, at Kina eller Rusland kunne være involveret, vil Elizondo ikke komme nærmere ind på.

Du kan læse hele interviewet på MysteryWire.com her, hvis du har en VPN, da det kun er tilgængeligt for amerikanske læsere.