20. juni 2024

Elizondo: Trekantet UAP er flere fartøjer, der rejser sammen

UAP whistleblower Lue Elizondo siger, at de trekantede UAP’er kan bestå af flere fartøjer, der rejser sammen.

Få flere nyheder som denne ved at følge os på Facebook, Instagram eller Twitter.

I et nyt interview forklarer Lue Elizondo til Max Moszkowicz’s YouTube-kanal, at de trekantede UAP’er, som ofte observeres på nattehimlen, i virkeligheden er flere UAP’er der rejser sammen. Den opsigtsvækkende udmelding fra Elizondo er en mere detaljeret forklaring af fænomenet, end vi før har set.

Der er naturligvis kun tale om en hypotese. Men det er værd at bemærke, at Elizondo er tidligere leder af Pentagons UAP-enhed AATIP frem til 2012. Senere etableredes UAP Task Force (UAPTF), som udgiver den længe ventede UAP-rapport i næste måned. Derfor er det værd at lytte efter, når Elizondo åbner mere op for mulige sammenhænge, som måske kan bidrage med den første flig af en forklaring af de trekantede fænomener.

Under interviewet tegner Lue Elizondo en skitse af konstruktionen bag den trekantede UAP:

Lue Elizondo forklarer, at når vi ser de trekantede UAP’er, så ser vi måske på en særlig transportform, som involverer flere sammenhængende bobler. Han foreslår, at boblen er den teknologi, som anvendes til at transportere et enkelt fartøj gennem tid og rum. Fartøjerne er typisk diskformede og har en størrelse, som passer perfekt til boblens maksimale størrelse. Boblerne kan nemlig kun have en vis størrelse. Så når man ønsker at transportere mere/flere, bliver boblerne sat sammen.

Indeni hver boble findes et selvstændigt diskformet fartøj, og hvert fartøj bidrager med sit eget fremdriftssystem. Lysene i trekanten er de individuelle fremdriftssystemer fra hvert fartøj.

Her kan du gense øjeblikket, hvor Elizondo tegner en UAP, mens han forklarer hypotesen: