22. juli 2024

Skal vi forberede os på kontakt?

Efter tre års arbejde lanceres nu en ny global organisation, som skal arbejde for at udbrede forståelsen af, at mennesket ikke er alene i universet og forberede den første kontakt.

Få flere nyheder som denne ved at følge os på Facebook, Instagram eller Twitter.

International Coalition for Extraterrestrial Research (ICER) er navnet på den nye organisation, som består af videnskabsfolk, akademikere og UAP-forskere fra 27 lande. Organisationen melder fra starten ud, at vi skal forberede os på kontakt med ikke-jordisk intelligens.

ICER fortæller på deres website, at de mener, det er tid til at starte forberedelserne til den første kontakt. ICER er således meget direkte i deres målsætning om at formidle troen på udenjordisk intelligens, og at vi skal igangsætte forberedelserne til den første kontakt.

ICERs fortæller videre, at deres organisation udspringer af New York Times artikler i 2017, der afstigmatiserede snakken om UAP i USA. Dannelsen af organisationen er også inspireret af de nye UAP-observationer af amerikanske jagerpiloter samt den snarligt offentliggjorte rapport fra Pentagon.

Den nye organisation ønsker meget ambitiøst at flytte diskusionen til det højeste niveau, inklusiv FN. Man mener, at alle lande nu må arbejde hen imod at kunne gå ud og bekræfte, at Jorden er besøgt af ikke-menneskelig intelligens. Derefter skal vi forberede den første kontakt.

Dannelsen af ICER kan samtidig ses som et udtryk for den store påvirkning, som de seneste års UAP-debat har skabt globalt. Dette er formentlig kun den første af en lang række organisationer og projekter, som vil se dagens lys op imod Pentagons UAP-rapport. Verden er sat i bevægelse…

Her kan du se ICERs ledelse præsentere sig selv: