17. april 2024

Pentagon og Elizondo slås om sandheden

Der udkæmpes lige nu en kamp om sandheden mellem Pentagon og Elizondo, som vil afgøre, hvilke nyheder vi fremover skal læse om de uidentificerede fænomener. Foto: Bigstockphotos.com

Der foregår i øjeblikket en krig om sandheden mellem Pentagon og Lue Elizondo. Endnu er der ikke erklæret en vinder, og sandheden kender vi stadig ikke.

Få flere nyheder som denne ved at følge os på Facebook, Instagram eller Twitter.

Konflikten mellem UAP-whistleblower Lue Elizondo og Pentagon optrappes dag for dag. Internt i Pentagon er der massiv modstand mod offentliggørelsen af information om UAP-problemet. Samtidig optrævles stadig flere detaljer om Pentagons uvilje mod Elizondo og Pentagons miskreditering af hans person og karriere. Kampen vil afgøre, hvilke nyheder der fremover kan skrives om de uidentificerede fænomener.

Klagesagen

2. maj indgav Elizondo en officiel klage til Inspector General over, at han bliver forfulgt og miskrediteret i offentligheden af ledelsen i Pentagon. General Inspector er en selvstændig instans, som overvåger og reviderer Pentagons aktiviteter. I klagen navngiver Elizondo en række ledere, som skulle have deltaget i en koordineret miskreditering af ham.

Allerede dagen efter den 3. maj valgte Inspector General selv at gå ud og indlede sin egen undersøgelse af, om Pentagons har gjort nok og håndteret UAP-problemet korrekt. Et tydeligt tegn på, at Elizondos klage bliver taget meget alvorligt.

Den massive modstand mod eksistensen af de uidentificerede fænomener, skyldes iflg. Elizondo, at flere af lederne i Pentagon er stærkt religiøse. De er derfor ikke i stand til at erkende fænomenernes tilstedeværelse på trods af mange troværdige øjenvidneberetninger fra egne rækker og detaljeret video- og datadokumentation fra US Army og US Airforce.

Flere slibrige detaljer

I går offentliggjorde Politico.com flere slibrige detaljer om sagen, da de har fået fingre i selve klagen. Det viser sig, at klagen indeholder eksempler på, hvordan miskrediteringen af Elizondos navn og fortid i Pentagon er koordineret internt i Pentagon. Endvidere påstås det i klagen, at Elizondo er blevet truet med, at man vil sprede en historie om, at han er sindsyg.

Pentagon har endvidere kontaktet en række bloggere og organisationer og givet dem den information, at Elizondo lyver om sin fortid i Pentagon og aldrig har arbejdet i Pentagons daværende UAP-enhed AATIP. Historien blev plantet så effektivt, så den stadig lever i mange af de gamle UFO-miljøer. Her I Skandinavien er Danmarks gamle UFO-organisation SUFOI det tydeligste eksempel på, hvordan miskrediteringen af Elizondo fortsat udspiller sig. Læs fx SUFOIs seneste nyhedsbrev fra 26. maj, som indeholder endnu et karaktermord på Elizondo.

Nye afsløringer venter

Politico.com har fået fat i hele klagen, men kan ikke offentliggøre den. Bl.a. fordi den indeholder navngivne personer i Pentagon, som iflg. Elizondo står bag miskrediteringen. Dog kan Politico.com fortælle, at Elizondo i klagen skriver, at:

“Disse negative handlinger rettet mod mig har resulteret i store personlige og professionelle problemer for både mig og min familie.”

Sammen med filminstruktøren Jeremy Corbell har Lue Elizondo stået bag nogle af vor tids vigtigste UAP-afsløringer. Den næste afsløring er programsat i aften til kl. 21 dansk tid, hvor Jeremy Corbell vil lække en ny video på Instagram.

Imens fortsætter kampen mellem Pentagon og Lue Elizondo. Det er en kamp om sandheden – en kamp som vil afgøre, hvilke nyheder vi fremover får lov at læse om de uidentificerede fænomener.