22. juni 2024

Joe Biden gør nar af UAP-spørgsmål

USAs Præsident Joe Biden joker og flygter derefter ud af pressemøde, da journalist stiller ham spørgsmål om optagelserne af uidentificerede fænomener

På et pressemøde fredag med den amerikanske præsident Joe Biden og Sydkoreas præsiden, blev Biden for første gang spurgt om hans holdning til UAP. En journalist ville høre hans holdning til, at tidligere præsident Barack Obama nu har oplyst, at der findes optagelser af fænomener på himlen, som vi ikke ved hvad er.

Men i stedet for at svare på spørgsmålet, replicerede Biden med en hurtig joke og sagde, at journalisten jo kunne spørge Obama igen. Derefter vendte Biden om, og opfordrede sin Departementschef Ronald Klain i Det Hvide Hus til at gå: “Kom Ron, lad os gå”, Det skete til klap og latter fra flere af de tilhørende journalister.

Det er dermed tydeligt, at Biden ikke vil tale om emnet. Han har vidst, at spørgsmål om UAP ville komme op nu, og han er briefet om den kommende UAP-rapport fra Unidentified Aerial Phenomena Task Force (UAPTF), som udkommer i næste måned. Han kender formentlig allerede rapportens konklusioner. Men han vælger den humoristiske tilgang og nøjes med en joke, hvorefter han øjeblikkeligt forlader lokalet.

Der kan være tungtvejende grunde til, at Biden ikke kan kommentere på UAP-spørgsmål. Måske er han nødt til at vente på udgivelsen af rapporten fra UAPTF, før han selv kommenterer på noget, da han som præsident bør ligge på linje med rapportens konklusioner. Men vi kan også være vidner til endnu et klassisk eksempel på, hvordan stigmatiseringen af politikere, der tager UAP-spørgsmålet alvorligt, hæmmer Biden i at udtale sig.

Joe Bidens opførsel på pressemødet har skabt røre blandt mange amerikanske borgere, som venter på klare svar fra præsidenten op til udgivelsen af den kommende rapport fra UAPTF. Men foreløbig er Biden ikke parat til at kommentere på tilstedeværelsen af UAP.

Se de tankevækkende sekunder på pressemødet nedenfor: