19. juli 2024

NASA er rådvilde og griner af UAP’erne

På en pressekonference 2. juni med NASA-chefen Bill Nelson, blev UAP-spørgsmålet berørt for første gang. Efter pressemødet stod det klart, at NASA ikke ved, hvad de skal gøre.

Få flere nyheder som denne ved at følge os på Facebook, Instagram eller Twitter.

NASA-chef Bill Nelson fortalte på en pressekonference 2. juni, at han har kendt til de uidentificerede fænomener i mange år. Han har talt med jagerpiloterne, der har mødt UAP’er, og de mener, det er virkeligt. Han fortalte også, at det var vigtigt at undersøge, hvordan NASA kan bidrage med en videnskabelig vinkel. Han afslørede dog ikke, hvad NASAs eller hans egen opfattelse af fænomenerne var.

Thomas Zurbuchen, Associate Administrator for Science, forsøgte med overbevisning i stemmen at forklare, at man forholdt sig åben til naturens mirakler.

Vi skal bruge videnskabens værktøjer til at forstå dette fænomen. Mennesket må ikke undervurdere naturen. Naturen er et fantastisk sted, hvor mange mirakler sker. Der er masser af videnskab, der venter på at blive opdaget.”

Desværre afsluttede spørgsmålene om UAP med, at der blev gjort grin af det hele, for lige at lægge lidt afstand til det ubehagelige emne. “Hvis nogen ved, hvordan man designer sådan et rumskib, vil vi meget gerne tale med dem”, lød det som slutreplik, hvorefter NASAs folk grinede.

Men pressemødet afslørede også med al tydelighed, at NASA er rådvilde i dette spørgsmål. De ved reelt ikke, hvad de skal gøre, eller hvad de egentlig skal sige, for som alle andre, forstår de ikke de uidentificerede fænomener, der er blevet observeret af NASA gennem årtier – formentlig siden månelandingen. På den ene side er det således positivt, at NASA vælger at tale om emnet. Men på den anden side blev NASAs ledelse tvunget til det, da en journalist stillede et direkte spørgsmål om NASAs holdning til UAP’er.

Du kan se hele pressemødet her. Spørgsmålene om UAP starter 25:15