16. april 2024

Teknologien kan være 1.000 år foran os

Vi er stødt på en teknologi, som kan være 50-1000 år foran os. Men vi kratter stadig kun i overfladen, når vi vil forstå, hvad det er, vi ser, siger Lue Elizondo

Få flere nyheder som denne ved at følge os på Facebook, Instagram eller Twitter.

Se på en nattehimmel, kig på stjernerne, og du vil måske synes, det er en meget smuk himmel. Men hvis du i stedet kigger på det samme sted på himlen gennem et radioteleskop, vil du se ting, du ikke kunne se før. Du ser de ultraviolette stråler, du ser infrarøde stråler, du ser stjernetåger. Sådan illustrerer UAP-whistleblower Lue Elizondo, hvorfor vi må holde alle muligheder åbne, for mennesket forstår lige nu ikke det fulde spektrum af forklaringer.

Rapporten bringer os ikke nærmere

Om få uger offentliggør Pentagon en rapport, som skal redegøre for alt, den amerikanske regering ved om UAP’erne. I et stort interview med Washington Post giver Lue Elizondo sit bud på, hvor langt vi er kommet med at forstå de uidentificerede fænomener, og hvad vi skal forvente os af rapporten.

Han tror ikke, rapporten vil bringe os nærmere et svar på, hvad det er, vi har med at gøre. Men rapporten vil give en lang række eksempler på, hvad vi har iagttaget. Og så vil det blive fastslået, at de uidentificerede fænomener i amerikansk luftrum ikke er amerikansk teknologi.

Måske er det jordisk teknologi

Lue Elizondo er tidligere chef for Pentagons UAP-enhed Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), så hans ord vejer tungt, når snakken falder på UAP’erne. Lue Elizondo forklarer: “Hvis 99% af universet ikke kan opfattes af mennesket, så er der måske andre ting på spil. Fænomenerne behøver ikke nødvendigvis at være udenjordiske. Det her kunne være lige så naturlig en del af vores planet som os selv. Vi har bare nu nået et punkt, hvor vi teknologisk er i stand til at interagere og indsamle data. Det kunne være noget nede fra oceanerne, ja, det kunne være udenjordisk. Vi ved det bare ikke.”

Senere i interviewet fortsætter Elizondo: “Det her kan være fra det ydre rum, det indre rum, eller rummet midt imellem. Der er mange forklaringsmodeller. Det kan være ekstradimensionelt i kvantefysisk forstand. Vi ved, at universet er fyldt med genveje og ormehuller.”

Teknologien er 50-1.000 år foran os

Undervejs bliver Elizondo flere gange spurgt om, hvad han personligt tror UAP’erne er. Men han ønsker ikke at gå i detaljer med sine personlige holdninger. Elizondo mener, vi skal tage udgangspunkt i den teknologi, vi kan se. Vi er efterhånden overbeviste om, at vi har at gøre med en teknologi, som er adskillige generationer foran det, vi normalt forstår som næste generation-teknologi. Noget som kan være 50 – 1.000 år foran os.

Han forklarer videre, at det er selve grunden til, hvorfor vi har brug for at involvere UAP Task Force og en langt større regeringsstøttet indsats. For når alt kommer til alt, så ved vi stadig ikke, hvad vi har med at gøre. Derfor må alle muligheder på bordet, og så må mulighederne udelukkes en for en, indtil der ikke er flere muligheder på bordet.

Når det ikke er amerikansk teknologi, så kunne det selvfølgelig være hemmelig russisk eller kinesisk teknologi. Men der er meget, der tyder på, at vi har set de samme observationer af denne teknologi siden 2. Verdenskrig. Derfor er det højst usandsynligt, at det skulle være en teknologi, som besiddes af hverken Rusland eller Kina. Elizondo mener, det i stedet er tid til, at USA, Rusland og Kina samarbejder om at forstå fænomenerne.

“Vi kratter stadig kun i overfladen, når vi vil forstå, hvilken type videnskab der er nødvendig for at forstå, hvad det er vi ser, med de her fartøjer”, siger Lue Elizondo.

Kilder:

Washington Post Live

Transcript: UFOs & National Security with Luis Elizondo