18. maj 2024

Forsvarsakademiet mener, at UAP-teknologien ikke er skabt af mennesket

F/A 18-piloters møder med UAP'er afslører ukendt teknologi. Ifølge Major Karsten Marrup er teknologien næppe skabt af mennesker.

I Berlingske Tidende i dag, udtaler Major Karsten Marrup fra Forsvarsakademiet, at teknologien bag de uidentificerede fænomener ikke er menneskeskabt.

Få flere nyheder som denne ved at følge os på Facebook, Instagram eller Twitter.

Berlingske Tidende bringer i dag et interview med Major Karsten Marrup, som er chef for Center for Luftoperationer ved Forsvarsakademiet. Det er en enhed under Institut for Militære Operationer, som ifølge egen hjemmeside besidder den nyeste viden om militære luft- og rumoperationer .

Den er ikke menneskeskabt

Karsten Marrup har specialiseret sig i militær luftfartsteknologi. Han fortæller i dag til Berlingske Tidende, at han har ændret sin opfattelse de seneste måneder efter at have gennemset videoerne optaget af US Navys piloter.

Karsten Marrup forklarer: “Jeg kan bare se, at det ikke er en teknologi, som vi kender, og så kan jeg ikke tænke andet, end at den ikke er menneskeskabt. Det er min egen konklusion. Den sætter jeg på hylden og vælger at sove roligt om natten.”

“Mentalt er det jo helt vildt at skulle forholde sig til den her mulighed. Men jeg er nødt til at sige det, som jeg ser det”, fortæller Karsten Marrup til Berlingske Tidende.

En historisk udtalelse

Det fremgår ikke direkte af artiklen i Berlingske Tidende, om udtalelsen sker på vegne af det danske forsvar, Forsvarsakademiet alene, eller blot er udtryk for Marrups personlige overvejelser. Men på Center for Luftoperationers hjemmeside står der direkte, at “centeret deltager aktivt med sin viden og bidrager ofte til den offentlige debat inden for luft- og rumoperationer. På den måde er vi med til at sætte fokus på emnet og løfte den generelle viden inden for området.”

Vi må derfor antage, at når Centerchef Karsten Marrup melder sådan ud i et stort interview i Berlingske Tidende, så er det nok det nærmeste vi kommer en direkte udmelding fra Forsvarsakademiet.

Danmark tør, hvor Kina og USA tier

Det er første gang det danske forsvar har udtalt, at teknologien bag de uidentificerede fænomener ikke er skabt af mennesker. Dermed drister danske myndigheder sig til at sige det, som de amerikanske og kinesiske myndigheder ikke tør sige.

Det er samtidig et afgørende vendepunkt i den danske debat om de uidentificerede fænomener. Når Danmarks førende ekspertise inden for militær flyteknologi nu melder ud, at UAP-teknologien ikke kan være skabt af mennesker, så er det en udmelding, som bør give stof til eftertanke i alle dele af det danske samfund.

Kilder:

Berlingske Tidende: Dansk major har set de grynede optagelser, og han er ikke længere i tvivl

ABC News / Pentagon / US Navy: Pentagon declassifies leaked ‘UFO’ videos

fak.dk: Center for Luftoperationer