22. juni 2024

NASA har aldrig undersøgt UAP’er og samarbejder ikke med Pentagon

Et tøvende NASA er først i maj 2021 begyndt at se nærmere på UAP-problemet. NASAs nye chef Bill Nelson siger, han ikke har nogen idé om, hvad det er.

Få flere nyheder som denne ved at følge os på Facebook, Instagram eller Twitter.

I et interview med CNN Business bliver NASA-chef Bill Nelson spurgt direkte, om han tror, vi er blevet kontaktet af noget udenjordisk.

Bill Nelson siger til CNNs journalist: “Jeg har talt med de Navy-piloter, og de er sikre på, at det de har set, er virkeligt. Vi har selvfølgelig set deres videoer fra deres fly. Vi ved ikke, hvad det er. Nu hvor jeg er kommet til NASA, har jeg henvendt mig til vores videnskabsfolk.” Bill Nelson fortæller videre: “Jeg har bedt dem om at se på det ud fra et videnskabeligt synspunkt. Vi ved ikke, om det er udenjordisk. Vi ved ikke, om det er en fjende. Vi tror dog ikke, det er noget optisk, pga piloternes beskrivelser af fænomenets karakteristik, når det bevæger sig.”

NASAs undersøgelser er først startet i maj

NASA vil nu begynde at se ordentligt på UAP-spørgsmålet med en videnskabelig tilgang. Det fremgår mellem linjerne, at ingen hos NASA har set på de uidentificerede fænomener, før Bill Nelson blev indsat som øverste chef for NASA den 3. maj i år.

Det kan næsten ikke være sandt, at arbejdet med at analysere og forstå UAP-fænomenet først er igangsat for få uger siden. Men det ikke desto mindre netop det, som Bill Nelson siger i dette interview.

Man kan kun gisne om årsagen til NASA tøven. Men et kvalificeret gæt kunne være, at der en religiøs forklaring. Ifølge UAP whistleblower Lue Elizondo er det netop pga. en stærkt religiøs ledelse i Pentagon, at man i Pentagon har været så mange år om at tage UAP-problemet alvorligt.

NASA samarbejder ikke med Pentagon

Bill Nelson oplyser senere i samme interview, at NASA ikke samarbejder med Pentagon. Der har således frem til i dag været samme modvilje i NASA mod at samarbejde, som vi også ser mellem efterretningstjenesterne internt i Pentagon.

“Vi samarbejder ikke direkte med Pentagon. Men jeg kan garantere dig for, at hvis vi finder noget, så vil Pentagon godt vide det”

Bill Nelson har udover sin karriere som advokat og demokratisk politiker tidligere været opsendt med rumfærgen Columbia i 1986. Bill Nelson er kristen og aktiv kirkegænger, men har altid været i opposition til USAs konservative religiøse kræfter og går bl.a. ind for abort og er LGBT-forkæmper. Der er ikke forlydender om hans holdning til de uidentificerede fænomener. Det bliver meget interessant at følge de kommende år, om Bill Nelson lykkes med at få sat UAP-spørgsmålet øverst på dagsordenen i NASA.

Kilder:

CNN Business

Wikipedia

Orlando Sentinel: Nelson doesn’t act like Christian, Harris says

New York Post: UFOs are real, feds’ cover-up fueled by fear