22. juli 2024

Politikere tavse om udenjordisk liv efter UAP-møde

Seks F/A 18 Hornet, som under træningsøvelser i Atlanterhavet og Stillehavet har mødt UAP'erne. Sikkerhedstruslen for militærets personel var det eneste, som politikerne reelt ville udtale sig om, efter deres fortrolige præsentation af den kommende UAP-rapport. Foto: bigstockphoto.com

Den hemmelige forpremiere på UAP-rapporten i Kongressen er slut. Det var en samling fåmældte og lettere konfuse politikere, som bagefter mødte pressen. Da deres briefing havde været fortrolig, var det begrænset, hvad de kunne fortælle. Flere virkede lidt i vildrede med, hvordan de skulle forhold sig til de nye oplysninger.

Få flere nyheder som denne ved at følge UAP.dk på FacebookInstagram eller Twitter.

Det var tydeligt, at alle havde fået mundkurv på, da pressen mødte politikerne, efter de var blevet briefet om den kommende UAP-rapport. Briefingen havde netop fundet sted i et af Kongressens topsikrede mødelokaler. Men ingen ønskede at udtale sig om muligheden for udenjordisk liv. Fælles for næsten alle var i stedet en bekymring om USAs sikkerhed. En række amerikanske medier var mødt op og fik følgende kommentarer:

Demokraten Sean Patrick Maloney udtrykte sin bekymring om USAs sikkerhed måske kunne være truet. Der er mange teknologier derude. Vi er nødt til at forstå problemfeltet lidt bedre.

Adam Schiff sagde, at mødet var en øjenåbner men nægtede at komme nærmere ind på mødets indhold. “Det var en interessant briefing. Jeg lærte faktisk om nogle ting, som var helt nye for mig. Men jeg vil ikke gå i detaljer”.

Mødets formand, Andre Carson sagde, at amerikanerne skal forvente en offentlig høring om rapportens konklusioner.

Kilder:

TheDebrief.org: House Intelligence Committee members just received a classified briefing on UFO findings.

New York Post: UFOs could threaten US security, pols say after Capitol Hill Briefing