15. maj 2024

Dørene åbner ind til et ukendt rum

For mange mennesker vil UAP-rapporten fra Pentagon kunne åbne dørene ind til et helt ukendt rum. Foto: bigpstockphoto.com

UAP-rapportens foruroligende cases og de åbne konklusioner kan rive tæppet væk under mange og åbne dørene ind til et ukendt rum.

Få flere nyheder som denne ved at følge UAP.dk på FacebookInstagram eller Twitter.

Dag for dag stiger presset på Pentagon. Spændingen er intens. Alle venter på UAP-rapporten fra Pentagons UAP Task Force, som skal offentliggøres enten på fredag eller i starten af næste uge.

Rapporten skal på blot 70 sider beskrive, hvad Pentagon ved om UAP’erne. Det er naturligvis ikke muligt på 70 sider. Men UAP-rapporten vil formentlig få debatten om de uidentificerede fænomener til at eksplodere.

Foruroligende cases

Flere af UAP-rapportens 120 foruroligende cases og konklusioner er allerede lækket til New York Times: Der er en teknologi, som vi aldrig har set før, som øjensynligt kan manipulere tyngdekraften. Teknologien kommer til syne som forskelligartede fartøjer, der bevæger sig på måder, som ikke burde være mulig.

Fartøjerne bevæger sig frit i luft og vand, og her udmanøvrer og outperformer de det amerikanske militærs ubåde og jagerfly. Teknologien er ikke amerikansk, og det er usandsynligt, at andre lande kan have udviklet en så avanceret teknologi.

Til gengæld afslørede den lækkede version af rapporten også, at ingen af de vigtigste spørgsmål vil blive besvaret: Hvor kommer teknologien fra, hvad er dens formål, og hvordan kan denne teknologi overhovedet lade sig gøre? Eller for at sige det på almindelig dansk: Hvad forgår der?

Et ukendt rum

Offentliggørelsen af de foruroligende cases og de åbne konklusioner kan formentlig rive tæppet væk under mange. Den vil samtidig åbne dørene ind til et ukendt rum for den bredere befolkning. Hvad er der inde på den anden side?

Måske vil udgivelsen af UAP-rapporten være den eneste gang, det lykkes at få løftet en lille flig af det massive mørklægningsgardin, som har været trukket ned foran de uidentificerede fænomener siden 2. Verdenskrig. Men selv et lille kig ind ad døren til det ukendte rum, vil kunne have omvæltende indflydelse på vores verdenssyn.

Måske vil de nye synsvinkler ændre vores opfattelse af virkeligheden. Måske vil de skabe forvirring og frygt. Men et mere realistisk scenarie er, at rapporten få dage efter sin offentliggørelse formentlig hurtigt vil forsvinde ud af mediebilledet igen, simpelt hen fordi rapportens indhold er nærmest ufatteligt.

Lad os få sandheden ud

Mange nuværende og tidligere folk omkring Det Hvide Hus, Kongressen og Pentagon har efterhånden blandet sig i debatten. Det pibler frem med både nye ansigter og gamle kendinge, som støtter op om offentliggørelsen. Tidligere UAP-chef Lue Elizondo, republikansk senator Marco Rubio og tidligere leder af demokraterne i Senatet Harry Reid har været nogle af de mest toneangivende. Den generelle stemning er entydig, og kravet bliver gentaget af republikanere og demokrater i et sjældent fælles kor: Lad os få sandheden ud til folket!

Senest har demokraten John Podesta, tidligere rådgiver for Obama, nu givet sin holdning til kende. John Podesta foreslår, at der bliver åbnet et nyt kontor i Det Hvide Hus, som skal arbejde med at frigive alt materiale om UAP’erne. Til CNN fortæller han i et interview, at der findes masser af materiale, som endnu ikke er udgivet, men som Pentagon burde lægge ud i offentligheden, så vi kan debattere det.

Folk vil gerne vide, hvad der foregår

“For 20 år siden blev du nærmest grinet ud af rummet, hvis du nævnte UAP’er eller UFO’er. Nu ved vi, at der er interessante fænomener, som militærpiloter har set”, fortæller John Podesta.

John Podesta er ikke hvem som helst. Han har siddet som Chief of Staff under Bill Clinton i Det Hvide Hus – i Danmark kan det bedst sammenlignes med en Departementschef i Statsministeriet. Senere i karrieren hentede daværende præsident Barack Obama ham ind igen i inderkredsen i sin regering som særlig rådgiver.

John Podesta fortæller videre til CNN: “Jeg ved, at der er information, som er indsamlet af den amerikanske regering, som ikke er offentliggjort. Lad os få det ud og lad folk debattere det. Jeg mener, offentligheden har en stor interesse i det her. Folk synes slet ikke, det er sjovt, de vil bare vide, hvad der foregår. Det bør ikke blive set som noget, der er grænseoverskridende eller noget som er forbeholdt science fiction-forfattere.”

Chef hos Forsvarsakademiet tror teknologien er udenjordisk

I takt med at diskussionen breder sig til de danske medier, kom der i starten af juni en ganske overraskende udmelding fra Forsvarsakademiet. Berlingske Tidende bragte den 5. juni et interview med Karsten Marrup, chef for Center for Luftoperationer ved Forsvarsakademiet. Her fortalte Karsten Marrup direkte, at UAP-teknologien ikke kan være menneskeskabt.

“Jeg kan bare se, at det ikke er en teknologi, som vi kender, og så kan jeg ikke tænke andet, end at den ikke er menneskeskabt. Det er min egen konklusion. Den sætter jeg på hylden og vælger at sove roligt om natten.”

En hidtil uset åbenhed om de uidentificerede fænomener, som aldrig før er meldt ud i den danske presse. Det store mørklægningsgardin glider langsomt til side. Dørene står på klem ind til et ukendt rum, og vi begynder at se de første glimt af en ny virkelighed.

Kilder:

CNN: Former Obama counselor wants to declassify UFO intel

New York Times: U.S. Finds No Evidence of Alien Technology in Flying Objects, but Can’t Rule It Out, Either

Wikipedia: John Podesta

Washington Post: Washington Post Live

Newsweek: Marco Rubio is Taking UFOs Seriously and He Thinks You Should Too

Mystery Wire: Interview with Harry Reid

Berlingske Tidende: Dansk major har set de grynede optagelser, og han er ikke længere i tvivl. »Mentalt er det helt vildt. Men jeg er nødt til at sige det«