18. juli 2024

UAP fotograferet af astronaut Daniel Burbank på rumfærgen Atlantis 19. september 2006. Foto: Nasa

UAP-teknologien er ikke opfundet på Jorden. Det mener Christopher Mellon, som advarer om, at det kan være farligt at ignorere fænomenet.

Få flere nyheder som denne ved at følge os på Facebook, Instagram eller Twitter.

Vi ved allerede, at den længe ventede UAP-rapport ikke vil fastslå, vi er besøgt af en udenjordisk civilisation. Men rapporten holder muligheden åben, idet den slår fast, at det heller ikke er amerikansk teknologi. Siden rapportens åbne hovedkonklusion blev lækket til New York Times, har der været mange forsøg på at styre debatten i offentligheden. Kampen om Forklaringen er begyndt.

Latterliggørelse afløst af alvor

Nogle medier forsøger stadig at latterliggøre debatten. Fx har Wall Street Journal torsdag en artikel med titlen “Are UFOs Just Aliens Looking for a Cup of Coffee?”, hvor avisens journalist forsøger at gøre grin med både Nordkorea og UAP-spørgsmålet, og skriver, at hvis de nogensinde skulle dukke op i Bronx, ville begge parter få bank.

Men generelt har der sænket sig en dyb alvor over UAP-spørgsmålet i den amerikanske offentlighed og ikke mindst i de amerikanske medier. Flere toneangivende debatører er i disse dage ude og understrege, at vi sagtens allerede kan have besøg udefra.

Hos de danske medier har emnet været noget, man bevidst ignorerede indtil for få uger siden. UAP-spørgsmålet var elefanten i rummet, man ikke talte om på redaktionerne. Men i løbet af juni er alle de store danske medier vendt på en tallerken. Senest er B.T. ude med en flot artiklel i går som optakt til UAP-rapportens offentliggørelse.

Det kan godt være aliens

For få timer siden har Christopher Mellon på sit eget website været ude at slå fast, at vi med stor sandsynlighed har besøg fra en udenjordisk civilisation.

Christopher Mellon har siddet som rådgiver tæt på forsvarsministeren både i Clinton og Bush-regeringerne, og han har en indgående insider-viden om UAP’erne fra sine mange år i administrationen omkring Det Hvide Hus og Pentagon. Senere har han arbejdet sammen med New York Times om artiklerne i 2017, hvor han var bagmanden, der på mystisk vis skaffede de tre hemmelige UAP-videoer – “FLIR”, “GIMBAL” og “GOFAST” – som for alvor startede den nye bølge af UAP/UFO-interesse.

“…vi har set nogle af disse fartøjer udføre ting, som vi ikke kan efterligne og ikke forstår. Officielle optegnelser fra USA og andre lande indikerer, at dette er et globalt fænomen, der har fundet sted siden 2. verdenskrig og måske langt længere tilbage”, skriver Christopher Mellon.

Mellon fastslår, at “vi har ingen grund til at tro, at mange af disse objekter er fra Rusland eller Kina, og faktisk virker det usandsynligt. Især når vi overvejer, hvor længe dette fænomen er blevet observeret. Derfor er hypotesen om “ikke opfundet her” den eneste teori, der i øjeblikket er i overensstemmelse med de kendte fakta.”

Det er farligt at ignorere fænomenet

Ifølge Christopher Mellon er der ingen grund til at vente længere. Vi bør straks udforske fænomenerne. Hvis vi ikke gør det, kan det være til stor fare. Hvis vi omvendt vælger aktivt at udforske, kan vi måske opnå et teknologisk gennembrud, der vil revolutionere verden.

“Uanset hvor disse fartøjer kommer fra, kunne risikoen ikke være højere. Ignorance er ikke en national sikkerhedsstrategi, og vi har aldrig før været en nation afskrækket af frygt for det ukendte. De fordele, der kan komme ud af det, kan omfatte massive teknologiske gennembrud og revolutionerende fremskridt og indsigt, der ellers kan tage århundreder at erhverve.”, siger Mellon.

Nøglen kan ligge hos NASA

NASA ligger inde med det der må formodes at være verdens mest omfattende UAP-arkiv med skarpe UAP-optagelser og detaljerede UAP-data. Ikke mindst fordi NASA har filmet alle missioner fra state-of-the-art kameraer på rumskibene siden 1960’erne. Se fx foto til denne artikel fra NASAs rumfærd i 2006 med Space Shuttle Atlantis. En mission som fik udskudt sin tilbagevenden til Jorden med en ekstra dag pga. flere UAP’er, som svævede rundt om rumfærgen.

NASA har gennem årene ikke blandet sig i debatten, og man har konsekvent slukket det offentlige video feed, hver gang UAP’er har vist sig. Men fra 1. maj 2021 tiltrådte Bill Nelson som ny chef for NASA. Nelson har fra starten meldt ud, at han har set US Navys videoer, han har talt med deres jagerpiloter og at NASA fremover tager UAP’erne alvorligt.

“Jeg har talt med de Navy-piloter, og de er sikre på, at det de har set er virkeligt. Vi har selvfølgelig set deres videoer fra deres fly. Vi ved ikke, hvad det er. Nu hvor jeg er kommet til NASA, har jeg henvendt mig til vores videnskabsfolk.” … “Jeg har bedt dem om at se på det ud fra et videnskabeligt synspunkt. Vi ved ikke, om det er udenjordisk. Vi ved ikke, om det er en fjende.“, siger Bill Nelson til CNN:

Hvis NASA går aktivt ind i arbejdet med at analysere de uidentificerede fænomener, kan det være en game changer i arbejdet med at forstå fænomenerne. Vi kan observere en ukendt teknologi, men foreløbig er der flere spørgsmål end svar. Vi har måske besøg af noget – men vi ved bare ikke, hvad det er. Med verdens største UAP-arkiv kan nøglen til en forklaring godt ligge hos NASA.

KILDER:

BT: Nu kommer længe ventet UFO-rapport

Christophermellon.net: Don’t Dismiss the Alien Hypothesis

Wikipedia: Christopher Mellon, Space Shuttle Atlantis

New York Times: U.S. Finds No Evidence of Alien Technology in Flying Objects, but Can’t Rule It Out, Either

Wall Street Journal: Are UFOs Just Aliens Looking for a Cup of Coffee?

Space.com: Atlantis Landing Delayed After Mystery Object Spotted

Wikimedia Commons: File:STS-115 UFO enlarged.jpg

CNN: NASA chief says the agency is investigating UFOs