21. juni 2024

UAP’erne skal overvåges

Der er på tide, der indledes et omfattende projekt med at indsamle data og forske i UAP'erne. Foto: Bigstockphoto.com

UAP-rapporten var kun første skridt på en lang vej. Mange kalder på, at der som det første skal igangsættes en intensiv overvågning af UAP’erne

Få flere nyheder som denne ved at følge os på FacebookInstagram eller Twitter.

Ikke så snart var UAP-rapporten udgivet, før det strømmede ind med reaktioner fra politikere, UAP-aktivister og alle de store medier i både USA og Danmark. Mange kalder på, at der skal igangsættes en intensiv overvågning og efterforskning af UAP’erne i både atmosfæren og i Rummet.

Christopher Mellon skriver på Twitter, at:

“UFO-rapporten er ude. Konsekvenserne er alvorlige. UFO’er som vi har kendt i lang tid er ægte, trodser konventionel forklaring, og indtil mere er lært, udgør de en alvorlig potentiel trussel mod amerikansk national sikkerhed.

Spørgsmålet er nu, om vores regering har den intellektuelle integritet til at forfølge sagen til dørs. Vi har brug for et velfinansieret civilt program – ikke regeringsprogram – til at besvare disse spørgsmål. Jeg taler om luft- og rumobservationsplatforme, der er opstillet af civile.”

Jeremy Corbell proklamerer højstemt:

“Jeg er opmuntret af den generelle følelse af skuffelse i offentligheden over UFO-rapporten. Dette indikerer en transcendent nysgerrighed”

“Det er på høje tid at indlede en bredspektret og tværfaglig offentlig finansieret UFO-undersøgelse. Et projekt og en indsats, der kan sammenlignes i omfang med US Manhattan-projektet fra 1939 – men med absolut videnskabelig og moralsk gennemsigtighed.”

Senator Mark R. Warner siger i pressemeddelelse:

“Jeg blev først orienteret om disse uidentificerede luftfænomener for næsten tre år siden. Siden da synes hyppigheden af disse hændelser kun at være stigende. USA skal være i stand til at forstå og afbøde trusler mod vores piloter, uanset om de kommer fra droner eller vejrballoner eller modstanderens efterretningskapacitet. Dagens ret ufattelige rapport markerer kun starten på bestræbelserne på at forstå og belyse, hvad der forårsager disse risici for luftfarten i mange områder rundt om i landet og verden. ”

New York Times var hurtigt ude med kommentarer:

“Der var ingen bekræftende beviser for, at de uforklarlige fænomener er fremmede rumfartøjer i rapporten. Men fordi regeringen ikke har givet nogen forklaring på så mange af episoderne, er den nye rapport helt sikkert en drivkraft for entusiasmen hos dem, der tror, de kunne være.

Regeringen har til hensigt at opdatere Kongressen inden for 90 dage om bestræbelser på at udvikle en forbedret indsamlingsstrategi, og hvad embedsmænd kalder en teknisk køreplan for at udvikle teknologi til bedre at observere fænomenerne”

Hos dr.dk var man også hurtig på tasterne og skrev:

“Det er ikke nødvendigvis ufoer, men der er ikke nogen forklaring på 143 såkaldte ‘luftfænomener’. Sådan lyder det i en ny rapport fra det amerikanske forsvarsministerium Pentagon … Inden rapportens offentliggørelse har embedsmænd fra Pentagon gjort det klart, at man tager spørgsmålet seriøst. Det er helt andre toner, efter at det amerikanske militær i årevis har afvist observationer af flyvende fænomener, som ikke umiddelbart kunne identificeres.”

KILDER:

Christopher Mellon på Twitter: https://twitter.com/ChrisKMellon/status/1408552572621930501

Jeremy Corbell på Twitter: https://twitter.com/JeremyCorbell/status/1408578402907348992

warner.senate.gov: Statement of Senate Intel Chair Mark R. Warner on UAP Report

The New York Times: U.S. Has No Explanation for Unidentified Objects and Stops Short of Ruling Out Aliens

dr.dk: Pentagon kan ikke forklare 143 ‘uidentificerede luftfænomener