17. april 2024

UAP-rapporten afslører et enormt mørketal

Hvor meget UAP-aktivitet er der reelt på globalt plan? Alt tyder på, at der gemmer sig et enormt mørketal. Illustration: Bigstockphoto.com

Rapporten afslører mellem linjerne, at der er langt flere end 144 hændelser med US Navy inden for det seneste 1,5 år. Der må være et enormt mørketal

Få flere nyheder som denne ved at følge os på FacebookInstagram eller Twitter.

UAP-rapporten er blev offentliggjort i nat, og du kan læse et referat af UAP-rapporten her. Selv om den offentlige del af rapporten kun er på 9 sider, så kan informationen i rapporten vise sig at være sprængfyldt med kontroversiel information, hvis man læser nøje efter.

Fox News‘ Tucker Carlson talte for kort tid siden med UAP whistleblower og tidligere chef for Pentagons UAP-enhed Lue Elizondo om rapporten. På spørgsmålet om, hvad vi kan få ud af rapporten, forklarer Elizondo, man især bør lægge mærke til, at rapportens 144 cases er indsamlet inden for de seneste 18 måneder. Samtidig understreger rapporten, at de fleste cases aldrig registreres, idet flådens og fllyvevåbnets personale stadig er bange for, at det kan ødelægge karrieren.

UAP-problemet er langt større

Hvis man læser mellem linjerne, beskriver rapporten således inddirekte, hvordan UAP-problemet i virkeligheden er langt mere udbredt end tidligere antaget.

Lue Elizondo uddyber:

“Ud af 144 cases har vi kun kunne løse én! Der er to kommentarer til dette. Den første er: Hvis du kigger nøje på rapporten, så begyndte indsamlingen af data først omkring marts 2019… så vi har 144 cases, som alle stammer fra det seneste halvandet år, og som kun vedrører militæret.”

Lue Elizondo fortsætter: “Rapporten fremhæver videre, at en stor del af hændelserne sker uden at blive rapporteret pga. stigmatisering og tabu…Der er faktisk langt flere end 144 hændelser med US Navy inden for det seneste 1,5 år, og det her har fundet sted siden 1940’erne.”

Et enormt mørketal

Hvis man selv fortsætter regnestykket, begynder det hurtigt at svimle for øjnene: Hvis størstedelen af hændelserne ikke rapporteres, må vi antage, at antallet af cases alene hos US Navy og US Airforce er mange gange større. Hvis man blot lægger en konservativ vinkel og antager, at halvdelen ikke rapporteres, så har vi på blot 1,5 år 300 hændelser, eller i gennemsnit 200 om året. Hvis det har stået på siden 1940’erne, så taler vi altså om mindst 15.000 UAP-hændelser.

Men antallet af UAP-hændelser hos US Navy er formentlig endnu større. Således rapporterede den amerikanske jagerpilot Ryan Graves i TV-programmet 60 Minutes, at han og hans kolleger så UAP’er hver eneste dag, flere år i træk. Hvis det er den reelle situation, kan de 300 hændelser på 1,5 år nemt være 10 eller 50 gange så stort.

Dertil skal man lægge al den UAP-aktivitet, som US Navy ikke formår at registrere. Enten fordi det ikke kan måles, eller fordi de ikke er til stede i området. Det afføder det næste spørgsmål: Hvor meget aktivitet er der reelt på globalt plan? Alt tyder på, at der gemmer sig et enormt mørketal her, med al den UAP-aktivitet, som i teorien hele tiden kan forgå overalt på Jorden. Især hvis vi antager, at aktivitetsniveauet er på samme niveau, som det amerikanske militær observerer på nogle relativt små øvelesesområder.

KILDER:

Fox News: Interview with Lue Elizondo on the UAP Report

dni.gov (UAP-rapporten): Preliminary Assessment:Unidentified Aerial Phenomena