22. juli 2024

Skyfort vil påvirke politikerne

En teknologi, der kan unddrage sig radar og flyve med mange gange lydens hastighed gennem luft, vand og rum uden synlige fremdriftsmidler? Det bør da analyseres af vores bedste og klogeste hoveder!

Få flere historier som denne ved at følge os på FacebookInstagram eller Twitter.

Skyfort er en ny og spændende interesseorganisation, som nu er trådt frem i offentligheden. Personerne bag fandt faktisk sammen allerede sidste år. Efter intense forberedelser bag lukkede døre er de nu for alvor trådt frem.

Et fremtrædende medlem af Skyfort er Sean Cahill, som var sikkerhedschef (Master-At-Arms) på USS Princeton i 2004. Han oplevede på nærmeste hold, da den berømte Tic-Tac-hændelse fandt sted.

Bag Skyfort står også en gammel kending: UAP-whistleblower og tidligere chef for Pentagons UAP-enhed AATIP Lue Elizondo. Han sidder ifølge Skyforts eget website i deres advisory board.

Det vil Skyfort

Skyfort arbejder på fire projekter:

1. Udvikle et netværk, der skal udveksle information og styrke samarbejdet for alle, der forsker i fænomenerne.

2. Skabe et arkiv med databaser, der skal støtte fremtidig UAP-forskning.

3. Uddanne og påvirke politikere og andre beslutningstagere, så de bedre forstår fænomenerne.

4. Udklække og støtte udviklingen af ny teknologi til observation og analyse af UAP’er.

Videnskabelig metode i front

Skyfort ønsker at samle videnskaberne omkring arbejdet med at få identificeret fænomenerne. Men ikke nok med det. Man ønsker også at offentliggøre alle data og alle resultater. Der skal være fuld åbenhed.

Lue Elizondo udtaler følgende om Skyfort på gruppens hjemmeside:

“Stigmatiseringen omkring UAP-spørgsmålet forsvinder. Det er nu tid til at samles og etablere en tværfaglig, global tilgang til at studere adfærd, oprindelse og mulig hensigt for disse objekter. En teknologi, der kan unddrage sig radar, flyve gennem luft, vand og muligvis rum uden synlige fremdriftsmidler på måder, ingen menneskelig pilot kunne klare … det må analyseres af vores bedste og klogeste hoveder. Skyfort-teamet, jeg selv og andre tætte partnere arbejder mod en fremtid, hvor den videnskabelige metode løbende vil identificere alle UAP-begivenheder”

We do not quit!

Medium.com har Skyfort-medlemmet Sean Cahill i en længere artikel uddybet gruppens målsætninger nærmere. Der er ambitiøse tanker om, hvordan Skyfort kan gøre en forskel. Sean Cahill slutter af med følgende højstemte salut:

“We are Skyfort. This is our mission. We do not quit.”

Lad os håbe, Skyfort lykkes med sin mission.

Læs og skriv kommentarer til denne artikel på vores Facebook-side.

KILDER:

Website: skyfort.org

Twitter.com: Lue Elizondo

Medium: Skyfort Announces Phase II

Wikipedia: AATIP, Master-At-Arms